Hesabım
    CW Dizisi ‘Gotham Knights’ın İlk Fragmanı Yayında

    Batman evreni birkaç koldan ilerliyor...

    The CW, önümüzdeki yıl prömiyerini yapacak olan yeni DC dizisi Gotham Knights'ın heyecan verici ilk fragmanını yayınladı. Usta isimler Bob Kane ve Bill Finger tarafından DC için yaratılan karakterlere dayanan Gotham Knights, Chad Fiveash, James Stoteraux ve Natalie Abrams'tan oluşan Batwoman üçlüsü tarafından yazıldı. 

    Dizinin hikayesi, Bruce Wayne'in öldürülmesinin ardından, asi evlatlık oğlu Turner Hayes'in (Oscar Morgan) Batman'in düşmanları Duela (Olivia Rose Keegan), Harper Row (Fallon Smythe), Cullen Row (Tyler DiChiara) ve erkek kardeşiyle beklenmedik bir ittifak kurmasıyla başlıyor.  Bir yandan da hepsi Caped Crusader'ı öldürmekle suçlanıyor.

    Şehrin en çok aranan suçluları olarak, bu dönek uyumsuzlar çetesi, isimlerini temize çıkarmak için savaşmalıdır. Ancak, kendisini koruyacak Kara Şövalyesi olmayan bir Gotham'da şehir, şimdiye kadarki en tehlikeli haline gelir. Uyumsuz kaçaklardan oluşan bu ekip, Gotham Şövalyeleri olarak bilinen yeni nesil kurtarıcıları olacağından, umut en beklenmedik yerlerden geliyor.

    Supernatural'dan Misha Collins, ölü Batman davasında ön planda yer alana Bölge Savcısı Harvey Dent'i canlandırıyor. Dizi, 2023 yılında prömiyer yapacak ama net tarih henüz açıklanmadı. Bir yandan da HBO'da iki Batman dizisi birden geliştiriliyor. Bunların ilki ve hazırlıkları başlayanı Colin Farrell'ın rolünü tekrar edeceği bir Penguin dizisi olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top