Hesabım
    Mad Max Efsanesi Devam Ediyor: "Furiosa"nın Çekimleri Başladı!

    George Miller'ın yönettiği filmin başrollerini Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth paylaşıyor.

    Chris Hemsworth, George Miller'ın yönettiği 2015 tarihli "Mad Max: Fury Road"un prequel filmi "Furiosa"nın çekimlerinin başladığını bir sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Yakında vizyona girecek olan "Thor: Love and Thunder"ın yıldızı, Avustralya kırsalındaki New South Wales bölgesinde, Broken Hill kasabasında başlayan çekimlerden klaket fotoğrafı paylaştı.

    "Mad Max: Fury Road"da, Charlize Theron tarafından canlandırılan Furiosa'nın gençliğini anlatacak olan filmde, genç Furiosa'ya Anya Taylor-Joy hayat verecek. Daha çok kahraman rollerinde izlemeye alıştığımız Hemsworth ise filmin kötü karakterini canlandıracak.

    "Furiosa"nın oyuncu kadrosunda ayrıca Tom Burke ve Yahya Abdul-Mateen II rol alıyorlar. Filmin Furiosa'nın hayatının 15 yıllık bir dönemini anlatacağı biliniyor ancak konu hakkında detaylı bir bilgi henüz paylaşılmadı.

    Aksiyonu, sanat yönetimi, kostümleri, makyajları ve görüntüleriyle büyük övgüler toplayan "Mad Max: Fury Road" 2016 yılında toplam 10 dalda Oscar'a aday gösterilmil ve 6 dalda ödülü kazanmıştı. Filmin görüntü yönetmeni John Seale de Oscar'a aday gösterilmişti. 

    "Furiosa"nın görüntü yönetmenliğini ise John Seale değil; "The Great Gatsby", "Hacksaw Ridge", "I, Robot" gibi filmlerden tanıdığımız Simon Duggan üstlenecek. "Furiosa"nın 2024 yılında seyirciylee buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top