Hesabım
    Jada Pinkett Smith, Oscar Törenine Damga Vuran Tokat Olayı Hakkında İlk Kez Konuştu

    Jada Pinkett Smith, Oscar ödül törenindeki tokat olayının ardından Chris Rock ve kocası Will Smith'in barışmasını umduğunu söyledi.

    94. Oscar Ödül Töreni'nde, Will Smith'in komedyen Chris Rock'ı tokatlaması herkesi şok etmiş ve hem töreninin hem de yarışan filmlerin önüne geçmişti. Olay, En İyi Belgesel kategorisindeki ödülü açıklamak için sahneye çıkan komedyen Chris Rock'ın, en önde oturan Jada Pinkett Smith'in kısa saçlarına dikkat çekerek yaptığı "G.I.Jane" şakasıyla patlak vermişti. 

    1997 tarihli "G.I. Jane" filminde Demi Moore saçlarını kazıtarak rol almıştı. Daha önce, yaşadığı bir sağlık sorunundan dolayı saçlarını kaybettiğini açıklayan Jada Pinkett Smith, Rock'ın esprisinden keyif almadığını açıkça belli ettikten sonra Will Smith sahneye fırlayıp Chris Rock'a tokat attı. Herkesi şok eden bu olaydan dakikalar sonra ise, "King Richard" filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını almak için sahneye çıktı ve ödülü gözyaşları içinde kabul etti.

    Mart ayının sonunda düzenlenen törendeki bu olayın yankıları haftalarca devam etti. Will Smith önce akademi üyeliğinden istifa etti, daha sonrasında ise Akademi tarafından 10 yıl boyunca Oscar ödüllerine katılması yasaklandı. Olayın merkezindeki Jada Pinkett Smith ise ilk kez konuştu. 

    Kızlarıyla birlikte hazırladığı ve internet üzerinden yayınladığı "Red Table Talk" adlı programda konuşan Jada Pinkett Smith, eşinin ve Chris Rock'ın uzlaşmasını umut ettiğini şu ifadelerle belirtti: 

    "En büyük umudum, bu iki zeki yetenekli adamın iyileşme, bunu konuşma ve uzlaştırma fırsatına sahip olmaları. Dünyanın bugünkü durumunda, ikisine de ihtiyacımız var ve aslında hepimizin birbirimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. O zamana kadar Will ve ben son 28 yıldır yaptığımız şeyi yapmaya devam ediyoruz, bu da yaşam denen bu şeyi birlikte keşfetmek."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top