Hesabım
    Chris Hemsworth ve Miles Teller'lı "Spiderhead"den Altyazılı Özel Klip!

    "Black Mirror" ve "Zindan Adası"nın birleşimi olarak tarif edilen filmin yönetmenliğini "Top Gun: Maverick" yönetmeni Joseph Kosinski üstlendi.

    Netflix, Geeked Week etkinliklerinin bir parçası olarak, Chris Hemsworth'ün kötü niyetli bir bilim adamını canlandırdığı, merakla beklenen bir bilim kurgu ve aksiyon filmi "Spiderhead" için yeni bir video yayınladı.

    Bu özel klipte, Hemsworth'ün canlandırdığı Steve Abnesti karakterini, Spiderhead hapishanesinde deneylerinden birini yürütürken görüyoruz. Son olarak "Top Gun: Maverick"te Tom Cruise ile birlikte başrolü paylaşan Miles Teller, filmde özel deneylere tabi tutulan mahkumlardan birini, Jeff karakterini canlandırıyor. 

    Deney için Steve Abnesti'den talimat bekleyen Jeff, boş bir odada Heather (Tess Haubrich) adındaki bir başka mahkum ile bir araya getiriliyor. Başlangıçta birbirlerinden pek hoşlanmayan ikili, Steve'in her ikisine de birtakım gizemli ilaçlar vermesiyle ani bir düşünce değişikliği yaşıyor ve birbirlerinden hoşlanmaya başlıyorlar. 

    "Spiderhead", zihin kontrolü ve ruh hali manipülasyonunu içeren deneyler yapmak için kullanılan gizli bir hapishanede geçiyor. Bu deneyler bilim ve suçluların hızla topluma yeniden kazandırılması adına geliştirilirken, filmin fragmanları Steve'in bu tür müdahaleci deneyler yapmak için gereken etik sınırlardan yoksun olduğu için diğer insanların hayatlarını kontrol etmek için tehlikeli bir adam olduğunu gösteriyor.

    Yönetmen koltuğunda "Top Gun: Maverick" ile büyük bir beğeni toplayan Joseph Kosinski'nin oturduğu film, Netflix'in hit bilim kurgu serisi "Black Mirror" ile Martin Scorsese'nin karanlık bir zihinsel yolculuğu içeren ve bir akıl hastanesinde geçen "Zindan Adası" filmlerinin birleşimi olarak tarif ediliyor.

    "Spiderhead" 17 Haziran'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top