Hesabım
    Zack Snyder'ın Epik Bilim Kurgu Filmi "Rebel Moon"dan Anthony Hopkins'li İlk Görsel!

    Zack Snyder, Anthony Hopkins'in yeni bilim kurgu destanı "Rebel Moon"daki robot karakterini paylaştı.

    "Man of Steel", "Batman V Superman: Dawn of Justice", "Justice League" gibi DC filmleriyle tanınan yönetmen Zack Snyder, şimdilerde Netflix'te iki bölüm halinde yayınlanacak epik bilim kurgu ve macera filmi "Rebel Moon"un çekimlerini gerçekleştiriyor. 

    Netflix, filmin Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Michiel HuismanCorey StollAlfonso Herrera  Djimonh HounsouRay Fisher ve Doona Bae  gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna usta oyuncu Anthony Hopkins'in de katıldığını "Zack Snyder'ın REBEL MOON'u, duyarlı bir JC1435 mekanize savaş robotu ve bir zamanlar öldürülen Kral'ın savunucusu Jimmy'nin seslendirme rolüne iki kez Akademi Ödüllü Anthony Hopkins'i ekliyor" ifadesiyle Twitter üzerinden açıkladı. 

    Yönetmen Zack Snyder ise hayranları heyecanlandıran bu tweeti "Bu doğru" ifadesiyle alıntılayarak, Anthony Hopkins'in sesiyle hayat bulacak olan savaş robotunun ilk görselini paylaştı. 

    Bir Snyder imzası olarak renk doygunluğu düşürülmüş bu görüntüde, Jimmy, tüylü bir pelerinle örtülmüş ve bir hayvanın boynuzlarıyla süslenmiş bir figür olarak öne çıkıyor. Delici robotik mavi gözleri, Jimmy'nin kıyafetlerinin doğal kaba görünümüyle tezat oluşturuyor. Bu görüntü, savaş için tasarlanmış bir robotun neden bir asa taşıdığı ve bu kadar benzersiz bir törensel tarzda giyindiği konusunda soruları gündeme getiriyor.

    "Rebel Moon", Snyder tarafından yönetilen "Army of the Dead" (Ölüler Ordusu) ve "Army of Thieves" (Hırsızlar Ordusu) yazarı Shay Hatten ve "Act of Valor" (Şeref Madalysaı) ve "300 Spartalı" ortak yazarı Kurt Johnstad tarafından kaleme alındı. Filmin senaryosu aslen bir Star Wars filmi olarak tasarlanmıştı, ancak Lucasfilm'in 2012'de Disney'e satılmasının ardından yepyeni bir hikayeyi içerecek şekilde yeniden yapılandırıldı ve yazıldı.

    Film, kendi dünyasını kötü tiran Balisarius'tan (Ed Skrein) korumak için diğer gezegenlerin savaşçılarının yardımını alması gereken Kora (Sofia Boutella) adlı bir kadını takip ediyor. Efsanevi Japon yönetmen Akira Kurosawa'nın, çiftçilerin köylerini şiddetli bir savaş lordundan korumak için bir grup savaşçı aradığı "Yedi Samuray" filminden ilham alarak seçilen kahramanlar, her biri kendi benzersiz stillerine sahip eklektik bir karakter grubu olacak ve savaşta birbirlerini tamamlayacaklar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top