Hesabım
    Kevin Feige'den Marvel'ın 4. Fazı ve Geleceği Hakkında Açıklamalar

    Feige, 5. fazın çok yakında tanıtılacağını söyledi.

    Marvel'ın Sonsuzluk Destanı, her biri bir Avengers filmiyle biten ve kendi içinde hedefleri olan üç fazdan oluşuyordu. Marvel Sinematik Evreni şu anda dördüncü fazda ancak nereye gittği tam olarak belli değil. 

    "Loki", "Spider-Man: No Way Home" ve "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" ile birlikte çoklu evren temasıyla tanıştırıldı. Julia Louis-Dreyfuss tarafından canlandırışan Contessa'nın insan toplamaya devam ettiğini biliyoruz. Yeni bir Avengers ekibi kurabilecek yeni karakterlerimiz var. Fakat bunların hiçbiri, en azından şimdilik, daha büyük bir hikayeye doğru ilerliyor gibi görünmüyor. 

    Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige, 8 Temmuz'da vizyona girecek olan "Thor: Love and Thunder"ın tanıtım turlarında, Marvel hayranlarına bir planı ve cevapları olduğu konusunda iç rahatlatıcı bilgiler verdi:

    "4. fazın sonuna yaklaşırken, bence insanlar bir sonraki destanın nereye gittiğini görmeye başlayacaklar. Sanırım, tüm bu destanın nereye gittiğine dair en azından benim için açık olan birçok ipucu var. Ancak önümüzdeki aylarda bu konuda biraz daha doğrudan olacağız, bir plan belirleyeceğiz, böylece büyük resmi görmek isteyen izleyiciler yol haritasının küçücük, küçücük, küçücük bir kısmını görebilirler."

    Marvel'ın Thor'dan sonraki vizyon takviminde "Black Panther: Wakanda Forever" var, aynı dönemde "She-Hulk: Attorney at Law" dizisi de Disney Plus'ta yayında olacak. Ayırca yakın gelecekte "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", "Guardians of the Galaxy Vol. 3", "The Marvels", "Secret Invasion", "Ironheart" ve muhtemelen "Blade" seyirciyle buluşacak. Bütün bu yapımlarla Feige'nin planlarını nasıl şekillendirdiğini net olarak görmek mümkün olacak. 

    Marvel Sinematik Evreni'nin tüm film ve dizilerini şimdi Disney+'ta izlemek için tıklayın!

    Marvel Sinematik Evreni izleme sırası için ilgili dosyamızı buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top