Hesabım
    Brad Pitt, Kariyerinin Sonuna Geldiğini Söyledi

    Önümüzdeki dönemde "Suikast Treni" ve "Babylon" gibi filmlerde izleyeceğimiz ünlü oyuncu, artık kariyerinin son demlerinde olduğunu söyledi.

    2020 yılında, Quentin Tarantino imzalı "Once Upon a Time in Hollywood" filmiyle Oscar kazanan Brad Pitt, önümüzdeki aylarda önce "Suikast Treni" adlı büyük bütçeli bir aksiyon filmiyle, daha sonra Oscar sezonunda ise Damien Chazelle tarafından yönetilen "Babylon" filmiyle seyirci karşısında olacak.

    Bütün bunlar 58 yaşındaki Pitt için bir kariyer dirilişi gibi görünse de kendisi böyle düşünmüyor. Ünlü aktör, GQ dergisine verdiği röportajda, film kariyerinin sona erdiğini ve son aşamalarına girdiğini gördüğünü söyledi: "Kendimi kariyerimin son demlerimde görüyorum... Bu bölüm ne olacak? Ve bunu nasıl tasarlamak istiyorum?" 

    Brad Pitt'in uzun zamandır kariyerinin gidişatını titizlikle planladığı biliniyor. Oscar ödüllü Damien Chazelle (Whiplash, La La Land) yönetimindeki "Babylon" Hollywood'un sessiz filmlerden sesli filmlere geçişini anlatacak. Pitt'i "Once Upon a Time in Hollywood"daki rol arkadaşı Margot Robbie ile bir araya getiren film, Oscar dönemini hedefleyerek Aralık sonunda vizyona girecek. 

    Oyunculuğun yanı sıra yapımcı olarak da kendisine bir kariyer inşa eden Pitt, "Plan B" adlı yapım şirketi aracılığıyla yapımcılığını üstleneceği filmleri de prestijli projelerden seçiyor. Plan B'nin yakın zamandaki projeleri arasında Andrew Dominik'in Ana de Armas'lı Marilyn Monroe biyografisi "Blonde" ve başrollerini Rooney Mara ile Frances McDormand'ın üstleneceği roman uyarlaması "Women Talking" filmleri var.

    Quentin Tarantino, Pitt'in son aşamasındayım dediği kariyeri gerçekten sona erdiğinde sinema endüstrisinin, "geriye kalan büyük film yıldızlarından birini" kaybedeceğini söylüyor. GQ'ya, "Bu sadece farklı bir insan türü. Ve açıkçası, bunun tam olarak ne olduğunu tarif edebileceğinizi sanmıyorum çünkü bu, yıldız parıltısını tarif etmeye benziyor" diyen yönetmen "Soysuzlar Çetesi'ni çekerken fark ettim. Brad çekimdeyken, kameranın vizöründen bakıyormuş gibi hissetmedim. Kendimi film izliyormuş gibi hissettim. Çerçevenin dört duvarındaki varlığı bile bu izlenimi yarattı." ifadelerinde bulundu.

    Brad Pitt'in başrolde olduğu "Suikast Treni" 5 Ağustos'ta sinemalarda!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top