Hesabım
    ‘Ghostbusters: Afterlife’ın Devam Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Yeni "Hayalet Avcıları", vizyon tarihini aldı

    2023'te, daha fazla hayalet avı tam zamanında geliyor. 2021'in hit filmi “Ghostbusters: Afterlife”ın devamı, 20 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek. Yeni film için herhangi bir konu detayı açıklanmamasına rağmen, devam filminde karakterlerin New York City'deki ve Ghostbusters'ın Firehouse ana üssündeki “Afterlife” aksiyonunu Oklahoma'daki küçük bir kasabaya taşımasından sonrası yer alacak.

    Orijinal “Ghostbusters”ın yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman tarafından yönetilen “Ghostbusters: Afterlife”, ikonik 80'ler korku komedi serisinin dördüncü filmi olarak yerini aldı. Aynı zamanda, Paul Feig'in 2016'da bir kadın oyuncu kadrosuyla yeniden başlatılmasından sonra 80'lerin orijinal iki filminin hikayesini devam ettiren ilk film oldu.

    Ghostbusters: Afterlife, 75 milyon dolarlık bir yapım bütçesine karşı küresel gişede 200 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek ticari bir başarı elde etti. “Afterlife”da, hepsi “Ghostbusters” serisine yeni katılan Paul Rudd, Carrie CoonFinn Wolfhard ve Mckenna Grace rol aldı. Orijinal yıldızlar Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts ve Sigourney Weaver, devam filminde ilk iki filmdeki rollerini yeniden canlandırdılar ve konuk oyuncu olarak yer aldılar.

    Şu an itibariyla hangi oyuncuların geri döneceğine dair bir haber yok. Reitman, Gil Kenan ile birlikte yazdığı bir senaryoya dayanan “Afterlife”ı yönetirken, filmin yapımcılığını babası Ivan Reitman yaptı. Columbia Pictures filmin yapımcılığını üstlendi ve Sony Pictures Releasing dağıtımı üstlendi. Yeni film, 20 Aralık 2023'te vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top