Hesabım
    Mckenna Grace, Olivia Wilde'ın Spor Filmi 'Perfect'in Kadrosunda

    ‘Ghostbusters: Afterlife’ ve ‘The Handmaid’s Tale’in yıldızı yeni projesini buldu

    Ghostbusters: Afterlife ve The Handmaid's Tale yıldızı Mckenna GraceOlivia Wilde ve Searchlight'tan gelen Perfect filminde Thomasin McKenzie'ye (Jojo Rabbit) katılıyor. Olimpik jimnastikçi Kerri Strug hakkındaki filmin çekimleri 2022'de başlayacak. Strug ve John P. Lopez'in Landing On My Feet, A Diary Of Dreams adlı kitabından uyarlanan film, jimnastikçinin, ABD Takımı'nın 1996 Olimpiyatları'ndaki ilk altın madalyasını kazanmak için tüm zorluklara karşı kazandığı zaferin gerçek hikayesini anlatacak.

    Strug, Atlanta müsabakalarında ağır yaralanmış bir ayak bileğine rağmen son atışını tamamlayarak yenilginin köşesinden dönerek zaferi kaptığında kısa sürede bir Amerikan kahramanına dönüştü. McKenzie, Strug'ı oynayacak, Grace'in rolü henüz açıklanmadı. Ronnie Sandahl'ın (Borg/McEnroe) senaryosundan çekilecek olan filmin yapımcılığınıu Riverstone Pictures ve Pulse Films üstleniyor.

    Nik Bower, Riverstone Pictures ve Thomas Benski için Pulse Films adına Jeremy Baxter ve Moss Barclay ile birlikte yapımcılık yapıyor. Wilde, Deepak Nayer, Marisa Clifford ve Sandahl'la birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Searchlight adına projeyi denetleyecek kişiler ise Prodüksiyon ve Satın Alma Kıdemli Başkan Yardımcısı Chan Phung ve Geliştirme Direktörü Cornelia Burleigh olacak.

    Grace, şu anda Hollywood'un en çok rağbet gören genç yıldızlarından biri. Kısa süre önce, Handmaid's Tale'in geçen sezonunda oynadığı Bayan Keyes rolüyle Emmy'ye aday gösterildi. 15 yaşında, konuk oyuncu kategorisinde şimdiye kadarki en genç aday oldu. Kasım ayında Sony'nin Ghostbusters: Afterlife filminde rol alacak ve Disney+ macera filmi Crater'da görev yapacak. Çocuk yıldız olarak, Young SheldonFuller House ve Designated Survivor dizileriyle, Gifted ve Annabelle Comes Home filmlerindeki performanslarıyla tanınıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top