Hesabım
    George Clooney ve Julia Roberts'lı "Cennete Bilet"ten Altyazılı Fragman!

    "Cennete Bilet" 16 Eylül'de sinemalarda!

    Akademi ödüllü George Clooney ve Julia Roberts, "Cennete Bilet" (Ticket to Paradise) filmiyle beyaz perdede yeniden bir araya geliyor. Yönetmenliğini Imagine Me & YouNow is GoodMamma Mia! Here We Go Again gibi filmlerden tanıdığımız Ol Parker'ın üstlendiği romantik komedi, hayattaki ikinci şansların tatlı sürprizini konu alıyor. Filmin senaryosu Ol Parker ve Daniel Pipski tarafından kaleme alındı.

    Clooney ve Roberts, ani bir kararla evlenmeye karar veren genç kızlarının düğününü durdurmak ve onun kendilerinin 25 yıl önce yaptığı hatayı yapmasına engel olmak için Bali'ye giden boşanmış bir çifti canlandırıyorlar. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Lucas BravoKaitlyn DeverBillie Lourd ve Amanda O'Dempsey gibi isimler yer alıyor. 

    Filminin yapımcılığını Working Title adına Tim Bevan (En Karanlık Saat, Danimarkalı Kız) ve Eric Fellner (Her Şeyin Teorisi, Sefiller); Smokehouse Pictures adına Sarah Harvey (Hayatımın Tatili), Deborah Balderstone (Kayıp Kız), George Clooney ve Oscar ödüllü Grant Heslov (Operasyon Argo) ve Red Om Films adına Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan ve Marisa Yeres Gill üstleniyor.

    "Cennete Bilet" 16 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top