Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"ın Yönetmen Kurgusu Çıkmayacak

    Filmin, çıkartılan sahnelerin de yer aldığı uzun versiyonunun olmadığı yönetmen Taika Waititi tarafından açıklandı.

    Taika Waititi'nin yönettiği "Thor: Love and Thunder" geçtiğimiz cuma günü sinema salonlarında izleyiciyle buluştu. İki saatlik kısa bir süreye sahip filmin ilk kurgusunun yaklaşık dört saat uzunluğunda olduğu biliniyor. Filmde rol alan Lena HeadeyPeter Dinklage ve Jeff Goldblum'un sahneleri de son kurgu aşamasında filmden çıkartılmıştı. 

    Gişe yolculuğuna başarıyla başlayan "Thor: Love and thunder" hayranlardan karışık eleştiriler alıyor. Film hakkındaki olumsuz yorumların birçoğu, filmin ton olarak dağınık ve kopuk olduğunu belirtiyor ve biraz daha uzun bir kurguyla sorunların çözülebileceğini öne sürüyor. Filmin uzun versiyonunu görmek isteyen Marvel hayranları, sosyal medyada #ReleaseTheWaititiCut etiketiyle kendi kampanyalarını bile başlattılar, fakat Thor'un uzun versiyonunun yayınlanmayacağı Taika Waititi tarafından açıklandı. 

    Diğer birçok yönetmenin filmlerinin, son kurgudan önceki uzun versiyonlarını izlediğini belirten Waititi, yönetmen kurgularını berbat bulduğunu söyledi. Dört buçuk saatlik bir yönetmen kurgusunun, bütün bu süre boyunca iyi olamayacağının altını çizen yönetmen "içinde bir sürü çay molası anı var, filmi durdurmanıza bile gerek yok" dedi. 

    James Cameron'ın "The Abyss", Ridley Scott'ın "Kingdom of Heaven" veya "Zack Snyder's Justice League" gibi filmlerin, yönetmen kurgularıyla ve özel uzun verisyonlarıyla "kurtarılması"na değinmeyen Waititi, kendi yönetmen kurgusunun muhtemelen birkaç tane daha şaka ve birkaç kesilmiş sahne içereceğini belirterek "Silinen birkaç sahne olabilir ama her zaman söylediğim gibi bir sahne filmde yer alacak kadar iyi olmadığı için siliniyor." ifadelerinde bulundu. 

    "Thor: Love and Thunder"dan çıkarttığı sahnelerin, filmin son halinde olacak kadar güzel olmadığını söyleyen Waititi, seyircilerin bu sahneleri görmesine gerek olmadığını belirtti. Dolayısıyla hayranların talebine rağmen, Thor'un uzun versiyonu hiçbir zaman yayınlanmayacak gibi duruyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top