Hesabım
    Peter Dinklage, ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’in Kadrosunda!

    Hunger Games prequeli için başrollerden biri daha bulundu

    Bir Westeros efsanesi Panem'e doğru yol alıyor. “Game of Thrones” oyuncusu Peter Dinklage, “Hunger Games (Açlık Oyunları)'in devamı olan “The Ballad of Songbirds and Snakes”de Casca Highbottom olarak rol alacak. Dinklage, Tom Blyth'ın genç Coriolanus Snow'u, Rachel Zegler'in Lucy Gray Baird'i ve Hunter Schafer'in Tigris Snow'u il birlikte hikayede yer alacak. 

    Lionsgate'in Motion Picture Group başkanı Nathan Kahane yaptığı açıklamada, "Yapım devam ederken, bu kadronun bir araya gelme şekli konusunda daha fazla heyecan duyamazdık ve Peter Dinklage'ı Panem'de ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. Peter, oynadığı her role hakim bir duruş getiren, sadece hayranların favorisi bir aktör değil, yaşayan en iyi aktörlerden biri. Akademi dekanının önemli rolüne müthiş, karizmatik bir otorite getirecek.” dedi.

    Film, Katniss Everdeen'in “Açlık Oyunları”ndaki kahramanlıklarından on yıllar önce geçen aynı adlı 2020 kitabına dayanıyor. Prequel hikayesi, sonunda Panem'in zalim lideri haline gelen 18 yaşındaki bir Snow'un, gençlerin piyangoyla ölümüne savaşmak üzere seçildiği televizyonda yayınlanan bir etkinlik olan 10. Açlık Oyunları sırasında akıl hocası olarak seçilmesiyle başlıyor.

    “The Ballad of Songbirds and Snakes”, daha önce serinin “Catching Fire”, “Mockingjay Part One” ve “Mockingjay Part Two” filmlerini yöneten Francis Lawrence tarafından yönetilecek. Michael Lesslie ise senaryoyu yazdı. Collins, Tim Palen ve Jim Miller yönetici yapımcı olarak görev yapacak. “The Ballad of Songbirds and Snakes”, 17 Kasım 2023'te dünya çapında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top