Hesabım
    Wes Anderson'ın Son Filmi "Asteroid City"nin Konusu Açıklandı

    Yıldızlarla dolu filmin konusu ilk kez açıklandı.

    Wes Anderson'ı, "Moonrise Kingdom"da birlikte çalıştığı Focus Features ile yeniden bir araya getiren "Asteroid City" filmi hakkında detaylar paylaşıldı.

    Filmin resmi özetinin yanı sıra oyuncu kadrosu da ilk kez tam olarak açıklandı. Yıldızlarla dolu filmde Bill Murray'in olmaması dikkat çekti. Wes Anderson'ın uzun zamandır birlikte çalıştığı Murray'in de filmde rol alacağı biliniyordu.

    "Asteroid City"de; Scarlett Johansson, Tom Hanks, Adrien Brody, Liev Schreiber, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Jason Schwartzman, Jeffrey Wright, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan LeeJeff Goldblum ve Rita Wilson rol alıyor.

    "Hayatın anlamı üzerine şiirsel bir meditasyon" olarak tarif edilen "Asteroid City" resmi özetine göre, 1955 yılı dolaylarında kurgusal bir Amerikan çöl kasabasının ve ülkenin dört bir yanından öğrencileri ve velileri bilimsel rekabet, dinlenme/rekreasyon, komedi, drama, romantizm ve daha fazlası için bir araya getiren Junior Stargazer kongresinin hikayesini anlatıyor.

    "Asteroid City" için bir vizyon tarihi henüz açıklanmadı, ancak film zaten post prodüksiyon aşamasında olduğu için yakın zamanda izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top