Hesabım
    Dwayne Johnson'lı ‘Black Adam’dan Yeni Fragman

    Comic-Con'da filmin yeni fragmanı paylaşıldı

    Dwayne Johnson, Black Adam'ın gücünü Comic-Con'a getirdi. Johnson, tam Black Adam kostümü içinde sahne katından yükselerek San Diego Comic-Con's Hall H'ye büyük bir giriş yaptı. O ortaya çıkarken, arkasındaki ekranda şimşekler belirdi ve yerden dumanlar yükseldi. Seyircilere panelin önünde yıldırım kordonları verilmişti ve her biri büyük bir gösteri için karanlık salonu parlak bir şekilde aydınlattı. Film yıldızı ayrıca Warner Bros. sunumunun bir parçası olarak yaklaşmakta olan süper kahraman macerasının en yeni fragmanını da yayınladı.

    Black Adam, çizgi romana yeni başlayanlar tarafından tanınmayabilir, ancak, en büyük rakibi, Zachary Levi'nin başrolünde yer aldığı 2019 hit filmi “Shazam!” nedeniyle tanıdık bir yüz olmalı. Black Adam, Shazam'ın karakterine benzer şekilde, sihirbaz Shazam'dan daha büyülü güçlere sahip. Yine de Shazam'ın aksine, Black Adam güçleri için Mısır tanrılarına çağrıda bulunur (Shazam geleneksel olarak Yunan tanrılarına çağrıda bulunur).

    Yeni film, anti-kahramanın Mısır tanrılarının güçleriyle bahşedilmesinden yaklaşık 5.000 yıl sonrasını takip edecek. Şimdi mezarından kurtulan Black Adam, adalet biçimini modern dünyaya salmaya hazır. Johnson'ın başlık karakteri ve bir dizi yeni ekleme ile “Black Adam”, Justice Society of America'yı DC Evreni'ne getiriyor. Hawkman rolüyle Aldis Hodge, Atom Smasher rolüyle Noah Centineo, Cyclone rolüyle Quintessa Swindell ve Doctor Fate rolüyle Pierce Brosnan'ın da aralarında bulunduğu The Justice Society, DC çizgi romanlarında Justice League'den önce gelen bir süper kahraman ekibi.

    Oyuncular ve yönetmen Jaume Collet-Serra, Johnson'a sahnede katıldı ve burada “Black Adam”ın DC Evreni'ni sonsuza dek değiştireceğini söylediler. Seyircilerden gelen hayranlar ayrıca panelistlere Black Adam mı yoksa Superman'in bir dövüşte mi kazanacağı da dahil olmak üzere sorular sordular. Johnson, "Süpermen'i kimin oynadığına bağlı." diye yanıtladı. “Black Adam” 21 Ekim'de vizyona giriyor. Warner Bros.'un 2022'de güvertede birkaç DC özelliği var, bunlara 29 Temmuz'da gösterime girecek olan animasyonlu “DC League of Super-Pets” de dahil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top