Hesabım
    Marilyn Monroe Biyografisi "Blonde"dan Altyazılı Fragman!

    Yönetmen Andrew Dominik, yıllar sonra sahalara dönüyor!

    Netflix, Ana de Armas'ın Hollywood ikonu Marilyn Monroe olarak oynadığı ve Andrew Dominik'in yönetmen koltuğunda oturduğu “Blonde” filminden Türkçe altyazılı resmi fragmanı yayınladı. Joyce Carol Oates'in çok satan romanından uyarlanan film, Venedik Film Festivali'nde yarışmada dünya prömiyerini yapacak. “Blonde”, Norma Jeane olarak yaşadığı değişken çocukluğundan, yıldızlığa yükselişine ve romantik karmaşalara kadar Marilyn Monroe'nun hayatını anlatıyor.

    Yardımcı oyuncular arasında Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne NicholsonXavier Samuel ve Evan Williams yer alıyor. Yıkıcı film, Venedik Film Festivali'nde yarışacak en çok beklenen yapımlardan biri. Cannes Film Festivali'nin şefi Thierry Fremaux daha önce filmi 2022 listesine yerleştirmeye çalıştığını ancak Netflix'le bir uzlaşmaya varamadığını söyledi. Platform, festivalin yarışan tüm filmlerin Fransa'da vizyona girmesi gerektiği kuralı nedeniyle 2017'den beri Cannes'a film götürmüyor.

    Oates tarafından feminist bir film olarak tanımlanan “Blonde”, çağdaş izleyiciler arasında bir ses getirmeyi amaçlıyor. Oates, Vanity Fair France'a verdiği demeçte, "Kennedy'nin Marilyn Monroe'ya davranış şekli, özellikle Washington DC'deki birçok güçlü erkeğin eşleri dışındaki tüm kadınlara davranış biçiminden farklı değildi ve hala da farklı değil." dedi. Filmden yeni fotoğraflar bu haftanın başlarında yayınlandı ve Cannavale'in filmde beyzbol ikonu Joe DiMaggio olarak oynadığı doğrulandı.

    De Armas, Netflix Queue'ya film hakkında daha önce şunları söyledi: “Bu film üzerinde neredeyse bir yıl boyunca her gün saatlerce çalıştık. Joyce'un romanını okudum, yüzlerce fotoğraf, video, ses kaydı, film, yani elime geçen her şeyi inceledim. Her sahne mevcut bir fotoğraftan ilham alıyor. Fotoğraftaki her ayrıntıyı inceler ve içinde neler olduğunu tartışırdık. İlk soru her zaman, 'Norma Jeane burada ne hissediyordu?' oldu. Onun hikayesinin insani tarafını anlatmak istedik. Marilyn'i dünyanın en görünür insanı yapan şey şöhret ama aynı zamanda Norma'yı en görünmez yapan şeyde o." dedi. Blonde, 28 Eylül'de tüm dünyada Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top