Hesabım
    Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio'dan Bir Film Daha Yolda

    Apple, muhteşem ikiliyle bir roman uyarlaması hazırlıyor

    Andrew Toth/Getty Images

    Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio, yaklaşmakta olan “Killers of the Flower Moon” filminden hemen sonra Apple Original Films'te yeni bir projeye başlamak üzere. Scorsese, New Yorklu gazeteci David Grann'ın yakında çıkacak olan kurgusal olmayan kitabı “The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder”ın Apple için bir uyarlamasını yönetecek.

    Grann ayrıca, ikilinin 2023 yılında gösterime girecek aynı adlı filmi ilham olan, 1920'lerde Osage halkının bir dizi cinayetini araştıran “Killers of the Flower Moon” kitabının yanı sıra “The Lost City of Z”, “The Death of Sherlock Holmes” ve “The White Darkness” kitaplarını da yazdı. Önümüzdeki nisan ayında yayınlanacak olan The Wager, 1700'lerde aynı adı taşıyan İngiliz donanma gemisinin hikayesini anlatıyor. İspanya'da hazine dolu bir kalyon elde etmek için gizli bir görev sırasında bulunan mürettebat Patagonya kıyılarındaki ıssız bir adada battı. Mahsur kalan ve hayatta kalmaya zorlanan mürettebat, anarşiye düşer ve medeniyete döndüklerinde, çeşitli taraflara karşı cinayet ve ihanet suçlamalarıyla dolu bir askeri mahkemenin karşı taraflarında bulunurlar.

    “Killers of the Flower Moon”, 2013 yapımı “The Wolf of Wall Street”ten bu yana Scorsese ve DiCaprio arasındaki ilk işbirliği. Scorsese, Apple Studios filmini yönetiyor ve DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd, Jason Isbell ve Sturgill Simpson'dan 'dan oluşan bir oyuncu kadrosuna liderlik ediyor. Geçen yılın sonlarında prodüksiyonu tamamlanan filmin bu sonbaharda gösterime girmesi bekleniyordu, ancak, bunun yerine gelecek yıl gösterime girecek ve Cannes veya Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapacak.

    İki Scorsese filminin yanı sıra Apple Studios, Grann'ın “The White Darkness” filminin bir mini dizi uyarlaması üzerinde de geliştirme aşamasında. Mark Heyman ile birlikte yürütücü yapımcılık yapan, “Pachinko”nun showrunner'ı Soo Hugh tarafından geliştirilen dizinin başrolünü Tom Hiddleston üstlenecek. Theresa Kang-Lowe, proje için ek bir yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top