Hesabım
    Aaron Taylor-Johnson'dan "Kraven the Hunter" Hakkında Açıklamalar

    "Kraven the Hunter" filmi Spider-Man'in düşmanlarından biri olan avcı Kraven karakterine odaklanıyor.

    Sony'nin Spider-Man spinoff projesi "Kraven the Hunter" filminin yıldızı Aaron Taylor-Johnson Kraven'in filmdeki karakterizasyonuyla ilgili ayrıntıları paylaştı. Çizgi romanlardan sinemaya ilk kez aktarılacak olan karaktere Taylor-Johnson'ın hayat vereceği Mayıs 2021'de duyurulmuştu. Filmin 13 Ocak 2023'te vizyona girmesi bekleniyor.

    Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yaratılan ve 1964 yılında, The Amazing Spider-Man #15 ile ilk kez sahneye çıkan Sergei Nikolaevich Kravinoff, Örümcek Adam'ı yenen adam olarak üstünlüğünü kanıtlamayı amaçlayan bir Rus avcıdır. Sinister Six'in kurucularından biri olan Kraven, Örümcek Adam'ı diri diri gömmeye kadar varan eylemleriyle onun en büyük düşmanlarından biri olduğunu kanıtlamıştır. 

    Bu cuma vizyona girecek olan filmi "Suikast Treni" (Bullet Train) için tanıtım turlarında olan Aaron Taylor-Johnson, "Kraven the Hunter" hakkındaki soruları da yanıtladı ve film hakkında bazı merak edilen detayları paylaştı. Oyuncu, kendisinin Kraven versiyonunun, karakterin tasvirine yönelik önceki yanlış anlaşılmaların aksine, doğal dünyanın bir koruyucusu ve aynı zamanda bir avcı olacağını açıkladı.

    Taylor-Johnson, Kraven'in koruyucu ve avcı olarak çatışan doğası nedeniyle karmaşık bir karakter olduğunu vurguladı ve şu ifadelerde bulundu: "Gerçekten ifade ettiğim şey, onun doğal dünyanın koruyucusu olduğuydu ve onun bir çevreci olduğunu söyledim. O bir avcı, avcılık dünyasından biri ve çok fazla yönü var. Bu karakterde sevdiğim şey, kusurları olması. Kraven harika bir karakter. Sergei Kravinoff çok güzel bir karakter çünkü kendini gerçekten anlayan ve kusurları olan biri." 

    J.C. Chandor tarafından yönetilen "Kraven the Hunter"da, Aaron Taylor-Johnson'a Russell Crowe, Ariana DeBoseFred Hechinger ve Christopher Abbott gibi isimler eşlik ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top