Hesabım
    "Bullet Train" Yönetmeni David Leitch ve Idris Elba'dan Yeni Aksiyon Filmi Geliyor

    "Bang!" adlı aksiyon komedisi Netflix için çekilecek.

    "Bullet Train", "Deadpool 2", "John Wick" ve "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" gibi filmlerin yönetmeni David Leitch ve ünlü oyuncu Idris Elba, Netflix için çekilecek yeni bir aksiyon filmi için bir araya geliyor. Casus gerilimi türündeki film, Matt Kinndt ve Wilfredo Torres tarafından yaratılan çizgi roman serisi "Bang!"den uyarlanacak. Filmin senaryosunu Kindt ve Zak Olkewicz kaleme alacak. 

    Bir terörist tarikatın, okuyucularının beyinlerini yıkamak için yazılmış bir dizi romanla kıyameti başlatmak için yola koyulduğu filmde Elba, sorumlu yazarı bulmak ve öldürmek için gönderilen dünyanın en ünlü casusuna hayat verecek. 

    David Leitch'in son filmi "Bullet Train" (Suikast Treni) bu cuma vizyona giriyor. Başrolünü Brad Pitt'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree HenryJoey King gibi isimler yer alıyor.

    Leitch, "Bang!" filmi üzerinde çalışmaya başlamadan önce, Ryan Gosling başrollü "The Fall Guy"ı yönetecek. Aksiyon filmi "The Fall Guy", bir Hollywood dublörünün yeteneklerini ödül avıcısı olarak kullanma kararını anlatacak. Aksiyon filmleriyle öne çıkan David Leitch de yönetmenlik kariyerine başlamadan önce dublör ve dublör koordinatörü olarak çalışıyordu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top