Hesabım
    John Wick 4, En Uzun 'John Wick' Filmi Olacak

    Stahelski, daha uzun bir John Wick olacağını söyledi

    Filmin yönetmeni Chad Stahelski, yakında çıkacak olan "John Wick: Bölüm 4"ün serinin şimdiye kadarki en uzun soluklu filmi olacağını söyledi. Dolayısıyla, "John Wick" hayranları şimdiye kadarki en uzun "John Wick" filmine hazır olsalar iyi olur. Stahelski, filmin son kurgusunu bitirmeye sadece birkaç hafta uzaklıkta olduklarını söyledi.

    Chad Stahelski, "Diğer üçünden daha uzun ama o kadar uzun değil. Kurgu için son aşamadayız ve ardından VFX müziğimiz var. Şimdiye kadar sahip olduğumuz müziği seviyoruz. Bazı büyük sekansların kompozisyonunu hala Tyler Bates yapıyor. VFX yılın geri kalanında gelecek ama sona tehlikeli bir şekilde yakınız. Sıralarımız tamamlandı. Film aslında bitti. Muhtemelen genel olarak birkaç hafta daha ince ayar yapacağız, sonra yapımı kilitleyeceğiz ve müzik sesi ve efektlerle ilgili olacağız.” dedi.

    Belirli bir film süresi açıklanmasa da, serinin şimdiye kadarki en uzun filmi olduğu için, en azından 2 saat 11 dakikadan daha uzun sürecek. Orijinal “John Wick” 101 dakikayken, “John Wick: Chapter 2” 122 dakika sürdü. “John Wick Chapter 3: Parabellum” ise 131 dakikayla serinin en uzun filmiydi. Tıpkı serideki her bölümün gişede bir öncekini geride bırakması gibi, "John Wick"in çalışma süreleri de her filmde daha da uzuyor. Orijinal “John Wick” 2014'te dünya çapında 86 milyon dolar, ardından 2017'de “John Wick: Chapter 2”, 171.5 milyon dolar ve 2019'da “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, 327,3 milyon dolar kazandı.

    “John Wick: Chapter 4”, Keanu Reeves'i yine başrolde karşımıza çıkaracak. Konuyla ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor, ancak, Comic-Con'da ilk kez yayınlanan aksiyon dolu bir teaser, baş karakterin iki rakibe nunçakularla gaddarca davrandığını gösterdi. Yardımcı oyuncular arasında Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki SanadaScott Adkins ve Clancy Brown yer alıyor. Serinin dayanak noktalarından olan Ian McShane, Continental Hotel'in yöneticisi Winston olarak geri dönecek. “John Wick: Chapter 4”, 23 Mayıs 2023'te sinemalarda.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top