Hesabım
    Emily Blunt, Ryan Gosling'li ‘The Fall Guy’ın Kadrosunda

    İki yıldız yeni projelerinde ilk kez bir arada

    Emily Blunt, aksiyon draması The Fall Guy için Universal çatısı altında aktör Ryan Gosling ve yönetmen David Leitch'le birlikte çalışacak. Yakında çıkacak olan film, aynı adı taşıyan, 1980'lerin klasik serisinden uyarlanıyor. Fall Guy, Battlestar Galactica'dan Magnum P.I'a uzanan üretken TV yapımcısı Glen A. Larson tarafından yaratıldı.

    Orijinal serinin başrolünde Lee Majors yer aldı ve geçimini sağlamak için bir ödül avcısı olarak yan ek iş yapan bir Hollywood dublörü olarak oynadı. Douglas Barr yardımcısı olarak rol aldı ve Heather Thomas bir dublör aktörü olarak rol aldı. Gösteri 1981'den 1986'ya kadar ABC'de yayınlandı. Leitch ayrıca ortağı Kelly McCormick ile birlikte 87North Shingle aracılığıyla Universal filminin yapımcılığını yapıyor.

    Leitch ile Universal'ın Hızlı ve Öfkeli projesi Hobbs & Shaw'da çalışan Drew Pearce senaryoyu yazdı ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Gosling ayrıca, Management 360'ın içerik üretim kolu olan Entertainment 360 aracılığıyla Guymon Casady ile birlikte yapımcılık yapacak. Geoff Shaevitz ve orijinal dizinin yaratıcısı Glen A. Larson da baş yapımcı olacak. Filmin yapımına bu sonbaharda Avustralya'da başlanacak ve film 1 Mart 2024'te sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top