Hesabım
    Lily James ve Willem Dafoe, Aynı Filmin Kadrosunda

    İkili, yeni projeleri için İtalya'da!

    Lily James, Hulu'nun mini dizisi “Pam & Tommy” sayesinde şimdiden oldukça iyi bir 2022 geçirdi. James'in dizide Pamela Anderson rolündeki performansı, hem izleyiciler hem de eleştirmenler arasında büyük bir hit olmasına yardımcı oldu. Gösteri, biri James ve biri en iyi mini dizi olmak üzere 10 Emmy adaylığı aldı. Belki de "Pam & Tommy"nin başarısı James'in bir sonraki projesinin gücünü de artıracak.

    James ve Oscar adayı Willem Dafoe, yönetmen Saverio Constanzo'nun İtalyan bağımsız draması “Finalmente L'alba” veya “Finally Dawn”da oynayacak. Senaryo detayları şu anda zayıf, ancak, filmin prodüksiyonu bu ay İtalya'da başlıyor. Bu, Constanzo'nun 2014'teki “Hungry Hearts”tan bu yana çektiği ilk filmi olacak.

    James'in yakın zamanda oynadığı diğer filmler arasında Netflix'in "The Dig" ve "Mama Mia! Here We Go Again!" yer alıyor. Ayrıca, kısa süre önce Joseph Gordon-Levitt ve Himesh Patel ile birlikte bir topluluk draması olan “Providence”ı tamamladı. Yakın zamanda Danny Boyle'un yönettiği eğlenceli ve Beatles temalı fantastik komedi Yesterday'de görüldü.

    Willem Dafoe'ya gelince, o her zamanki gibi çalışkan bir aktör. Başta Yorgos Lanthimos'un “Poor Things”i olmak üzere dört yeni filmi var. Diğer üçü ise Patricia Arquette'in “Gonzo Girl”, Vasili Katsoupis'in “Inside” ve Walter Hill'in beş yıl aradan sonra çektiği ilk filmi “Dead For A Dollar”. Ayrıca, yakın zamanda Robert Eggers'ın “The Northman” ve Marvel'in “Spider-Man: No Way Home” filmlerinde rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top