Hesabım
    Miles Teller, Scott Derrickson'ın Yeni Filminde Başrolde!

    "The Gorge" adlı film aksiyon ve romantizmi bir araya getirecek.

    Son olarak gişe rekorları kıran "Top Gun: Maverick"te başrolü Tom Cruise ile paylaşan ve Chris Hemsworth ile birlikte Netflix'in bilim kurgu ve gerilim filmi "Spiderhead"de rol alan Miles Teller, yaz mevsiminin başlangıcını bu projelerin tanıtım kampanyalarıyla geçirdi. Yazın devamında hem tatilin hem de "Top Gun: Maverick"in muazzam gişe başarısının tadını çıkarmayı seçen Teller, görünüşe göre sıradaki büyük projesini buldu. 

    Ünlü oyuncu, Skydance'ın "The Gorge" adlı yeni filminde başrolü üstlenmek üzere son görüşmeleri gerçekleştiriyor. Filmi, "Doktor Strange", "Siyah Telefon" gibi filmlere imza atan Scott Derrickson yönetecek. Senaryoyu ise Chris Pratt'li Amazon Original filmi "The Tomorrow War"un senaryosunu da kaleme almış olan Zach Dean yazacak. 

    Filmin konusu hakkındaki ayrıntılar henüz bilinmiyor. Henüz hazırlık aşamasında olan "The Gorge" şimdilik yalnızca, "yüksek aksiyonlu ve türün sınırlarını zorlayan bir aşk hikayesi" olarak tarif ediliyor. Yönetmen Scott Derrickson ve senarist Zach Dean, Skydance'tan Dana Goldberg, Don Granger ve David Ellison'ın yanı sıra filmin yapımcılığını da üstlenmeye hazırlanıyor. Miles Teller da başrolü oynamasının yanı sıra projenin yürütücü yapımcılığını yapacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top