Hesabım
    Helena Bonham Carter, "One Life"ta Anthony Hopkins'e Katılıyor

    Anthony Hopkins ve Johnny Flynn başrollü Holokost draması "One Life"ın kadrosu büyüyor.

    Başrollerini usta oyuncu Anthony Hopkins ve Johnny Flynn'in üstlendiği Holokost draması "One Life"ın kadrosuna Helena Bonham Carter katıldı. Filmin yönetmenliğini, "Black Mirror" yönetmeni James Hawes üstlenecek. "One Life", Hawes'in ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi olacak. 

    Film, Londralı bir borsacı olan Nicholas Winton'ın, İkinci Dünya Savaşı arifesinde Naziler Çekoslovakya'ya ilerlerken, imkansız görünen ama sonunda 669 çocuğu kurtaran bir plana öncülük etmesinin gerçek hikayesini anlatıyor. 

    "One Life"ta Johnny Flynn, Nicholas Winton'ın gençlik yıllarını; Anthony Hopkins ileriki yıllarını canlandıracak. Helena Bonham Carter, Winton'ın Alman-Yahudi soyundan gelen ve daha sonra kocasıyla birlikte Kuzey Batı Londra'ya yerleşen annesi Babi Winton'ı oynayacak.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca, çocukların taşınmasında rol alan kilit isimleri canlandıracak olan Jonathan PryceRomola Garai ve Alex Sharp ve Winton'ın karısı Grete Winton'ı oynayacak olan Lena Olin yer alıyor. Gerçek hayatta, 1980'lerde, kocasının yardım ettiği çocukların ayrıntılarını içeren bir not defteri bulan da Grete Winton olmuştu.

    Winton'ın hikayesi, birkaç yıl önce BBC'nin 1988 tarihli "This Life" programından bir kesitin YouTube'a yüklenmesiyle viral oldu. Programda, sunucu Esther Rantzen seyircilere "Hayatını Nicholas Winton'a borçlu olan varsa ayağa kalkabilir mi?" dediğinde tüm stüdyonun ayağa kalktığını gösteren video milyonlarca kez izlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top