Hesabım
    Babylon'dan İlk Fragman!

    Margot Robbie ve Brad Pitt başrollü filmin ilk fragmanı yayınlandı.

    Oscar ödüllü yönetmen Damien ChazelleWhiplash ve La La Land filmlerinden sonra, 1920'lerin Caz Çağı'nda Hollywood'da geçen ve sessiz filmlerden sesli sinemaya geçiş dönemine odaklanan yeni filmi Babylon ile Hollywood'a ve sinemanın kendisine olan takıntısını sürdürüyor.

    Filmin bugün yayınlanan ilk fragmanı, Chazelle'in Hollywood tarihindeki bu ikonik dönemin tüm heyecanını ve aşırılığını aktarma konusunda bütün hünerini konuşturduğunu ve bir kez daha Oscar ödüllerine damga vurmaya hazır olduğunu gösteriyor. 

    Margot Robbie'nin hevesli bir oyuncu olan karakteri Nellie LaRoy ile açılan fragman giderek vahşileşen bir şov dünyasının kapılarını aralıyor: Klasik model arabalar, patlatılan şampanyalar, uyuşturucu sahneleri, yanıp sönen kameralar, göz alıcı parti sahnelerinin hızlı çekimleri ve Brad Pitt'in yaşlanan film yıldızı karakteri Jack Conrad'ın iç çamaşırlarıyla dans etmesi ve filmin caz esintiliği müziği... Hollywood hedonizmi konusunda bir filmde görmeyi bekleyebileceğiniz her şey Babylon fragmanında var. 

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Tobey MaguireKatherine WaterstonOlivia WildeSamara WeavingSpike JonzeJeff GarlinEric Roberts gibi isimlerin bulunduğu Babylon'un ülkemizdeki vizyon tarihi 20 Ocak 2023.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top