Hesabım
    Paul Greengrass, Stephen King Uyarlamasına Hazırlanıyor

    Greengrass, King'in "Fairy Tale" romanından uyarlanan filmi yönetecek.

    Son olarak Netflix için Tom Hanks başrollü "Dünyadan Haberler" filmini yöneten Paul Greengrass'ın yeni projesi Stephen King uyarlaması olacak. "Son Ültimatom", "Medusa Darbesi" gibi filmlere imza atan yönetmen, King'in son romanı Fairy Tale'in uyarlama senaryosunu kaleme alacak, filmi yönetecek ve yapımcılığını üstlenecek. 

    Fairy Tale, kapıları paralel dünyaya açılan bir kulübenin anahtarını miras alan 17 yaşındaki lise öğrencisi Charlie Reade’in macerasını konu alıyor. Hikaye anlatıcılığının efsanevi köklerine yolculuk yapan Reade, iyi ve kötünün savaş halinde olduğu korkunç bir dünyanın kapısını aralayarak hem bizim hem de onların dünyasını büyük bir riskle karşı karşıya getiriyor...

    Uyarlama hakkında konuşan King, "Söylemeye bile gerek yok, ben bir Paul Greengrass hayranıyım ve onun bu film için harika bir seçim olduğunu düşünüyorum" dedi. Greengrass ise "Fairy Tale gerçek bir dehanın eseri. Klasik bir macera ama aynı zamanda rahatsız edici çağdaş bir alegori" ifadesinde bulundu.

    Yapımcılığını Greengrass ve Greg Goodman'ın üstleneceği film için çalışmalar en kısa zamanda başlayacak. Sevilen iki ismi bir araya getiren proje için büyük stüdyoların teklif yarışına girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top