Hesabım
    Woody Allen'ın Yeni Filminin Oyuncu Kadrosu Açıklandı

    "Wasp 22" adıyla bilinen film, Allen'ın kariyerindeki 50. film olacak.

    Woody Allen, 2011 tarihli "Midnight in Paris"nın ardından, "zehirli bir romantik gerilim" olarak tanımladığı 50. filmi için Fransa'nın başkentine geri dönüyor. Bu yolculukta yönetmene Fransız oyuncular eşlik edecek. 

    "Wasp 22" adıyla bilinen ancak henüz resmi adı belli olmayan filmin başrollerini Valerie Lemercier ve Niels Schneider üstlenecek. Oyunculuğunyanı sıra senaristlik ve yönetmenlik de yapan Lemercier son olarak Celine Dion'un hayatının kurgusal bir versiyonunu anlatan "Aline" filminde başrolü üstlendi. Scheneider ise Xavier Dolan imzalı "Annemi Öldürdüm", "Hayali Aşklar" gibi filmlerle tanınıyor. 

    Filmde rol alacak diğer Fransız oyuncular ise Elsa Zylberstein (Simone), Lou de Laage (The Mad Women’s Ball) ve Melvil Poupaud (One Fine Morning) olarak açıklandı. Konusu gizli tutulan ve önümüzdeki ay çekimlerine başlanacak olan isimsiz filmin tamamı Fransızca olacak. Allen, filmi "Heyecan verici, dramatik ve aynı zamanda çok uğursuz" olacağı için "Match Point"e benzer olarak nitelendiriyor.

    Geçtiğimiz günlerde Woody Allen'ın 50. filmi olacak bu filmi çektikten sonra emekliye ayrılacağına dair haberler çıkmıştı ancak yönetmen yaptığı resmi açıklamayla, her ne kadar film izleme deneyiminin değişmesi nedeniyle eski heyecanını kaybettiğini belirse de film çekmeye devam edeceğini söyleyerek yalanladı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top