Hesabım
    İyilik ve Kötülük Okulu'ndan Yeni Fragman

    Netflix'in yeni fantastik filmi İyilik ve Kötülük Okulu'ndan yeni bir fragman yayınlandı.

    Başrollerinde Charlize TheronKerry WashingtonSofia Wylie ve Sophia Anne Caruso yer aldığı, Netflix'in yeni fantastik filmi "İyilik ve Kötülük Okulu"ndan yeni bir fragman yayınlandı. 19 Ekim'de yayınlanacak olan film, "her hikayenin iki tarafı vardır" sloganıyla izleyicisini karşılıyor.

    Dünya çapında 30 dile çevrilen ve milyonlarca satan, Soman Chainani tarafından yazılan kitap serisinden uyarlanan film; Sophia ve Agatha adlı iki yakın arkadaşın hikayesini takip ediyor. Birlikte büyülü bir okula kaydolan Sophia ve Agatha, çok geçmeden kendilerini iki zıt kutupta birbirlerine karşı savaşırken bulurlar ve olaylar gelişir.

    "İyilik ve Kötülük Okulu"nda Sophia karakterine Sophia Anne Caruso, Agatha'ya ise Sofia Wyle hayat verirken, Charlize Theron, kötülük okulunun üyelerinden Lady Lesso karakterini canlandırıyor. Kerry Washington iyilik okulundan Professor Dovey karakterini canlandırırken, filmin hikaye anlatıcılığını ise Cate Blanchett üstleniyor. 

    Filmde ayrıca Michelle YeohLaurence FishburneKit YoungRachel BloomPeter SerafinowiczMark Heap ve Patti LuPone rol alıyorlar. Paul Feig tarafından yönetilen filmin senaryosunu "Life of Pi" yazarları David Magee ve Laura Solon kaleme aldı.

    İyilik ve Kötülük Okulu (The School For Good And Evil) 19 Ekim'de Netflix'te.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top