Hesabım
    'Prometheus' Projesinden Resmi Görseller

    Ridley Scott'un köklerine dönüşünü simgeleyen bilim-kurgudan ilk kareler...

    Yaklaşan tatil sezonuyla birlikte stüdyolar gelecek dönemki ağır toplarını gün yüzüne çıkarmaya başladılar. Bu projeler arasında en merak edileni, Ridley Scott'ın tekrar bilim-kurguya dönüşünü simgeleyen ve çekimleri büyük bir gizlilik içinde yürütülen Prometheus projesi kuşkusuz.

    İlk açıklamalarda Yaratık (Alien) efsanesinin DNA'sını taşıdığı söylenen projenin ilk resmi görselleri Entertainment Weekly dergisinde yayınlandı. Önceleri Alien'ın prequel'i olması düşünülen fakat daha sonra projeye Lost'un yaratıcısı Damon Lindelof'un katılmasıyla kendi başına bir yapıma dönüşen Prometheus, yayınlanan ilk fotoğraflarıyla birlikte, -özellikle Pilot olarak bilinen devasa Space Jockey'i de gördükten sonra- Alien'ın bayrağını günümüze taşıyacağının garantisini veriyor.

    Yayınlan bu fotoğraflarlarla birlikte yakın zamanda teaser fragmanını da göreceğimizi umduğumuz projenin kadrosunda Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce ve Ben Foster gibi sağlam bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Henüz rolleri tam olarak bilinmese de, Fassbender'in bir androidi, Rapace'in de bilim kadını Elizabeth Shaw'ı oynayacağı söyleniyor.

    Alien'ın set tasarımlarında parmağı bulunan sanatçı H.R. Giger'ın da dahil olduğu Prometheus ABD'de 8 Haziran 2012'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top