Hesabım
    Çakallarla Dans 2'den Renkli Gala!

    Yarın vizyona girecek filmin galası dün akşam gerçekleştirildi.

    Gişesiyle birlikte özellikle internetin sosyal medya mecralarında fenomenleşen Çakallarla Dans filminin devamı niteliğinde olan Çakallarla Dans : Hastasıyız Dede yarın seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Murat Şeker'in üstlendiği, senaryosunu ise Ali Tanrıverdi ile beraber kaleme aldıkları filmin galası ise dün akşam Maslak Tims Show Center'da gerçekleştirildi.

    Geniş bir davetli katılımının olduğu gecede, oyuncular Şevket Çoruhİlker AyrıkTimur AcarMurat AkkoyunluDidem BalçınHakan BilginDoğa Rutkay ve Kenan Ece olmak üzere filmi ekibi neredeyse tam kadro yer alırken, yönetmen Murat Şeker de dahil olmak üzere herkesin çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

    Basının sorularını yanıtlayan ekip, devam filminin ilk filmden daha da komik olduğunu vurgularken, İlker Ayrık özellikle daha derli toplu ve daha çok içlerine sinen bir işe imza attıklarını belirtti. Ekibe bu film ile katılan Doğa Rutkay, Çakallarla Dans setinde var olmaktan çok mutlu olduğunu ve çok eğlendiğini belirtirken, ekip en büyük 'çakalın' kim olduğu konusunda topu espirilerle sürekli birbirlerine attılar.

    Geceye katılan davetliler arasında Metin Uca, Güven Kıraç, Atilla Saral gibi isimler dikkat çekerken, gala gösterimine katılan davetlilerin film sonrası görüşleri ise oldukça olumluydu. Gösterim sonrası seyircinin tepkilerinden oldukça mutlu olduğunu belirten yönetmen Murat Şeker, tüm seyircileri sinema salonlarına beklediğini de ekledi. Didem Balçın ve Doğa Rutkay'ın şıklıkları gözlerden kaçmazken, özellikle "hastasıyız dedee" sözüyle sevilen Timur Acar hayranlarıyla dakikalarca fotoğraf çektirdi.

    Çakallarla Dans serisinin ikinci filmi olan Çakallarla Dans : Hastasıyız Dede 7 Aralık'tan itibaren Türkiye çapında 221 sinema salonunda gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top