Hesabım
    Christopher Nolan’ın İsmi Interstellar Projesiyle Anılıyor

    Ünlü yönetmenden yeni bir bilim-kurgu projesi…

    Batman üçlemesini sonlandıran ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın ismi şimdi de hem yöneteceği hem de yapımcılığını yapacağı yeni bir bilim-kurgu projesiyle anılıyor. Interstellar isimli proje uzayda açılan bir solucan deliği üzerinden yolculuk yapan bir grup kâşifin zamanlar ve boyutlar arasında yaşadıkları maceraları anlatacak.

    The Hollywood Reporter dergisinin haberine göre senaryo California Teknoloji Enstitüsü'nde yerçekimi ile araştırmalar yapan fizikçi ve astrofizikçi Kip Thorne'un bilimsel araştırmalarından hareketle kaleme alındı.

    Fazlasıyla kompleks bir proje olarak nitelendirilen Interstellar üzerinde son bir kaç aydır çalıştığı öne sürülen yönetmen Nolan, üç Batman filmi ve daha önceki Insomnia ve Başlangıç (Inception) filmlerinde de olduğu gibi Paramount ve Warner Bros stüdyolarıyla yakın işbirliği içinde.

    Interstellar'ın senaryosunun altında imzası bulunan isimse Nolan'la daha önce pek çok filmde çalışan kardeşi Jonathan Nolan. Steven Spielberg'ün de projeyi yakından takip ettiği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top