Hesabım
    Gulyabani Setinde Korku İle Karışık Eğlenceli Dakikalar

    Çekimleri devam eden filmin setinde oyunculardan Didem Balçın, Gulyabani’ye özendi.

    Yönetmenliğini Orçun Benli’nin yaptığı Gülyabani filminin çekimleri devam ediyor. Korku ile komedinin birarada olduğu fantastik  filmin başrollerinde Deniz Uğur, Melike Öcalan, Ceyda Ateş, Didem Balçın, Perihan Savaş, Kenan Ece ve usta oyuncu Cüneyt Arkın yer alıyor.

    Geçtiğimiz günlerde Didem Balçın, Gulyabani’ye özenince sette kahkaha dolu anlar yaşandı. ''Korkarsan Gelir'' sloganı ile Ekim ayında sinemalarda olacak olan filmde Balçın, yönetmeni korkutmaya çalıştı. Kendisini senaryoya ve çekeceği sahnelere kaptıran genç yönetmen olan biteni biraz geç fark etse de, Balçın’ın bu hareketleri bütün seti kahkahaya boğdu.

    Çekimler sırasında bir hayli neşeli gözüken Balçın ''Bu filmde olma nedenim öncelikle bugüne kadar oynamadığım bir tür olmasıydı. Korku filmlerini izlemeyi seyirci olarak çok fazla tercih etmiyordum çünkü gerçekten korkuyordum. Bir korku filminde yer alırsam, bu korkumu yenmeyi de başarabilirim diye düşündüm. Bunun ötesinde korku filminin çekim teknikleri çok ilgimi çekiyor. Oynarak bir nebze de olsa merakımı da gidermiş  oldum. Geçen sene oynadığım filmlerde güldürdüm de  ağlattım da şimdi sıra korkutmakta. Korku filmleri, yapımcılar ve yönetmenler tarafından çok tercih edilmiyor. Azınlığın tercih ettiği bu türün içinde, başarıya ulaşma ihtimali yüksek olan bir yapımın, başarılı oyuncusu olarak anılmayı tercih ederim'' diyerek duygularını dile getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top