Hesabım
    Christian Bale'in Yeni Filmi Exodus'tan İlk Görüntü!

    Christian Bale ve Ben Kingsley gibi oyuncuları bir araya getiren Ridley Scott'ın son filminden ilk kez bir kare paylaşıldı.

    Usta yönetmen Ridley Scott'ın yeni filmi Exodus'tan ilk kare bugün itibariyle kamuoyu ile paylaşıldı. Hz. Musa'nın köle İsrailoğulları'nı Mısır'dan kurtararak, özürgürlüklerine kavuşturma sürecini anlatan yapımın başrolünde ise Christian Bale bulunuyor! Çekimleri geçtiğimiz Ekim ayında başlayan yapım Mısır'daki kölelik günlerini aktarırken, Tanrı ile konuşan peygamerin Firavun'a nasıl başkaldırdığını gösterecek.

    Exodus filminin oyuncu kadrosu da bir hayli kalabalık.  Hz. Musa'yı oynayan Bale'e, Firavun Ramesses II rolünde Joel Edgerton, İsrailli ajan Joshua rolünde Aaron Paul, Firavun'un annesi Tuya rolünde Sigourney Weaver, Firavun'un babası olarak John Turturro ve İsrailli bilge karakterinde ise Ben Kingsley yer alıyor. Paylaşılan ilk fotoğraf ise Sfenks'in ilk inşaa edildiği dönemi ve peygamber rolündeki Christian Bale'i gösteriyor. Exodus, 12 Aralık 2014 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top