Hesabım
    Daniel Craig, Gerilim Filmi "The Whole Truth"un Kadrosuna Katıldı

    Modern çağın James Bond'u, İngiliz aktör Daniel Craig, Korku Evi'nden sonra yeni bir gerilim filminde oynayacak. Film hakkında bilinenler ise oldukça kısıtlı.

    Variety'nin haberine göre ünlü Hollywood yıldızı Daniel Craig, adından uzun süre söz edileceği dedikoduları dolaşan "The Whole Truth" adlı filmin kadrosuna katıldı. Son dönemin yeni James Bond'u olarak tanınan İngiliz aktörün, filmin başrollerinden birine geçeceği düşünülüyor. The Whole Truth filmi hakkında ise şimdiye dek açıklanmış bir detay yok.

    Konusu da açıklanmayan The Whole Truth'un kadrosuna katılan bir diğer isim de Yeter (Enough) ile tanıdığımız senarist ve yönetmen Nicholas Kazan! Vizyon tarihi hakkında bilgi verilmeyen gerilim filminin çekimlerinin ne zaman başlayacağı da muallakta. Yeni nesil James Bond olarak tanınan Daniel Craig'i son olarak Skyfall filminde izlemiştik. Oyuncu daha önce Korku Evi (Dream House) adlı gerilim – korku filminde ve Ejderha Dövmeli Kız (The Girl With The Dragon Tattoo)'ın Hollwood uyarlamasında başrolü oynamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top