Hesabım
    Altyazı'nın Nisan Sayısı Bayilerde!

    Altyazı Aylık Sinema Dergisi'nin Nisan sayısı her zamanki gibi dopdolu!

    Altyazı Aylık Sinema Dergisi, Nisan sayısında, festival takipçilerini mutlu edecek bir içerikle geliyor. 5-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 33. İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek filmleri 20 sayfalık, kapsamlı dosyayla ele almanın yanı sıra, festival izleyicisinin, izledikleri filmlerle ilgili yorumlarını kağıda dökebilecekleri 32 sayfalık bir Seyir Defteri armağan ediyor.

    Yılın en çok merak uyandıran yapımlarından biri olan, Wes Anderson'ın yönetmenliğini üstlendiği Büyük Budapeşte Oteli'nin detaylı bir incelemesine yer veren bu sayıda aynı zamanda filmin büyük boy afişi de okuyuculara hediye ediliyor.

    Geçtiğimiz ay 91 yaşında hayata gözlerini yuman ve sinema tarihinin en kendine has yönetmenlerinden biri olarak kabul edilen Alain Resnais'in filmografisi, sinema anlayışı ve zaman algısı üzerine kapsamlı bir dosya da bu ay Altyazı'da yer alıyor.

    Geçtiğimiz Antalya Film Festivali'nde, En İyi Film ödülünü Kusursuzlar ile paylaşan Cennetten Kovulmak filminin yönetmeni Ferit Karahan ile kapsamlı bir söyleşinin de yer aldığı Altyazı Nisan sayısının sayfalarında bu ay ayrıca Pislik (Filth), Mavi Dalga, Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol, Köksüz, Silsile ve Sadece Aşıklar Hayatta Kalır gibi filmler de konuk oluyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top