Hesabım
    Adana Altın Koza'da 20 Eylül Programı!

    21. Altın Koza Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor...

    Altın Koza Film Festivali güne, Kısa Film Atölyesi'nde "Film Çekimi" adlı workshop ile başlayacak. Altın Koza bugün çok özel bir film gösterimine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlk defa bu yıl düzenlenen Venedik Film Festivali'nde gösterilen, Türk Sineması’nın büyük ismi Ömer Lütfi Akad’ın başyapıtlarından 1973 yapımı Gelin’in yenilenmiş kopyası ilk kez Altın Koza Film Festivali’nde gösterilecek. Filmin gösterimine Hülya Koçyiğit ve yapımcı Fuat Erman da katılacak. 

    Festivalin en çok beklenen etkinliği olan ödül töreni ise, saat 20:30'da Şebnem Dönmez ve Mehmet Aslan sunuculuğunda başlayacak. Saat 20:00 sularında ise bir klasik olan kırmızı halı seramonisi start verecek.

    67. Cannes Film Festivali'nde Timothy Spall'a En İyi Erkek Oyuncu dalında ödülü getiren Mr. Turner bugün gösterilecek filmler arasında. Ayrıca gün boyu devam edecek olan gösterimlerde, Yi'nan Diao'nun polisiyesi İnce Buz, Kara Kömür, bir Ken Loach yapımı olan dönem filmi Jimmy's Hall ve Derviş Zaim imzalı Balık gibi filmler yer alacak.

    Film gösterimlerinin detaylı saat ve salon bilgisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top