Hesabım
    Orta Dünyadaki Son Maceraya Hazır Mısınız?

    Hobbit: Beş Ordunun Savaşı, 17 Aralık 2014'te sinemalarda!

    Oscar ödüllü yönetmen Peter Jackson imzalı nefesleri kesen Hobbit macerasında sona gelindi. Serinin son filmi Hobbit: Beş Ordunun Savaşı ile Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve arkadaşlarının maceraları destansı bir sona ulaşıyor.

    The Hobbit” üçlemesi Orta-Dünya’da “Yüzüklerin Efendisi/The Lord of the Rings”den 60 yıl önce geçen kesintisiz bir hikayeyi anlatıyor. Oscar ödüllü sinemacı Peter Jackson ve ekibinin beyaz perdeye taşıdığı “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesi, Oscar ödüllü Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü filmiyle sona ulaşmıştı. Bu üçlemede olduğu gibi, “Hobbit: Beş Ordunun Savaşı”nda da Ian McKellen, Gri Gandalf; Martin Freeman ana karakter Bilbo Baggins; Richard Armitage da Thorin Meşekalkan rollerini üstleniyorlar. Filmin uluslararası oyuncu kadrosunun başını Evangeline Lilly, Luke Evans, Lee Pace, Benedict Cumberbatch, Billy Connolly, James Nesbitt, Ken Stott, Aidan Turner, Cate Blanchett, Graham McTavish, Stephen Fry ve Ian Holm çekiyor. J.R.R. Tolkien'in romanından beyazperdeye uyarlanan seri saniyede 48 kare ve 3 boyutlu olarak çekildi.

    Ejderha-hastalığına yakalanmış olan Dağın Altındaki Kral Thorin Meşekalkan efsanevi Arkentaşı’nı ararken dostluğu ve onuru feda etmiştir. Thorin’in mantıklı düşünmesine yardım edemeyen Bilbo, ileride daha büyük tehlikelerin yattığından habersiz, umutsuzca ve tehlikeli bir seçim yapmak zorunda kalır. Eski bir düşman Orta-Dünya’ya geri dönmüştür. Karanlık Lord Sauron Yalnız Dağ’a gizli bir saldırı için dört Ork bölüğü göndermiştir. Tırmanan çatışmalarının üzerine karanlık çökerken, Cüceler, Elfler ve İnsanların karar vermesi gerekir: Birleş ya da yok ol. Beş büyük ordu savaşa giderken, Bilbo hem kendi hayatı hem de arkadaşlarının hayatı için savaşmak zorunda kalır.

    Hobbit: Beş Ordunun Savaşı, 17 Aralık 2014'te sinemalarda!

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top