Hesabım
    Doctor Strange'ten Daha Çok Set Arkası!

    Merakla beklenen Marvel yapımından yeni görüntüler gelmeye devam ediyor!

    Sherlock'un yıldızı Benedict Cumberbatch ve Oscar ödüllü oyuncu Tilda Swinton'ın başrollerini üstleneceği Marvel yapımı filmden yeni görüntüler geldi. Nepal'de gerçekleşen çekimlerden sosyal medya aracılığıyla bol bol görüntü gelmişken, bu sefer bir de kamera arkası videosu geldi.

    Filmden yeni gelen bir görüntü de 12 Yıllık Esaret filminin Oscar adayı oyuncusu Chiwetel Ejiofor'un Baron Mordo tiplemesi oldu. İlk defa canlandırdığı karakterin kıyafetleri içinde görüntülenen oyuncunun yanında Doctor Strange'i canlandıran Benedict Cumberbatch de görülebiliyor.

    Kadrosundaki yıldızlı isimlere ek olarak Rachel McAdamsMads Mikkelsen ve Michael Stuhlbarg da filmin kdrosunda bulunuyor. Hannibal dizisinin yamyam katili Mikkelsen'ın filmin kötü adamı olacağı öne sürülüyor. Filmin görüntü yönetmeni Ben Smith merakla beklenen Marvel yapımı Doctor Strange'in diğer Marvel yapımlarından çok daha farklı bir atmosferde olacağını belirtmiş ve "Fazlasıyla saykodelik bir altyapısı olacak ve tipik Marvel aksiyon filmlerinden çok daha farklı bir yapım, filmdeki çoğu çalışma alanı başka boyutlarla ilgili. Bugüne kadar Marvel'da yapılmış her şeyden çok daha ayrı bir yerde" diye konuşmuştu. Lanet'in yönetmeni Scott Derrickson'ın yönetmenliğini üstlendiği yapım 4 Kasım 2016'da ülkemizde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top