Hesabım
    Malatya Film Festivali'nde 11 Kasım Programı!

    Malatya Film Festivali dolu dizgin devam ediyor!

    Beyazperde.com'un basın sponsorları arasında yer aldığı 6. Malatya Uluslararası Film Festivali 6. gününde de Malatya'da sanat rüzgarları estirmeye devam ediyor.

    Seçkinin saat 11.00 seansında Malatya Park AVM içerisinde Avşar Sinemalarında ve Malatya merkezde bulunan Yeşil Sinemaları salonlarında festival kapsamında Türkiye prömiyerini yapacak olan Aslında ÖzgürümKüçük Kız Kardeșim ve Çocuk Pozu'nun yanı sıra bitiminde yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleși yapılacak olan Kasap Havası filmi de seyircilerle buluşacak. Festivalin Hilton Oteli'nde ücretsiz gerçekleşen film gösterimi ise Üç Arkadaș olacak. 10.00-14.00 arasında ise İnönü Üniversitesi'nde Hasan Deniz ile Uygulamalı İleri Fotoğrafçılık Atölyesi gerçekleşirken, Üniversitenin Kütüphane ve Seminer Salonu'nda ise Ulusal Belgesel Panoraması Grup Gösterimi yapılacak.

    13.30 seansında ise festivalin anlaşmalı sinema salonlarında gösteriminin ardından ekip katılımıyla sözleşi yapılacak olan Birini Öldürmek, yerli yapım 91.1, komedi yapımı İnatçılar ve İnsanın Değeri gibi öne çıkan yapımlar seyircilerle buluşacak. Seansta Hilton Oteli'nde ise Ben O Değilim film gösterimi ücretsiz olarak gerçekleşecek.10.00-14.00 arasında İnönü Üniversitesi'nde Özgür Șeyben ile Senaryo Atölyesi gerçekleşirken, üniversitenin Kütüphane ve Seminer Salonu'nda ise Ulusal Kısa Film yarışması 2. Grup Gösterimi yapılacak.

    Festivalin 16:00 seansı seçkisinde ise Türkiye prömiyerini yapacak olan Kayıp Hatıralar, Șov Dünyası , Boks ve Mükemmel Bir Gün filmleri seyircilerle buluşacak. Hilton Oteli'nde Anadolu Masalları filminin ücretsiz gösterimi gerçekleşirken, İnönü Üniversitesi Kütüphane ve Seminer Salonu'nda ise En İyi On Kısa 2. Grup Gösterimi ücretsiz olarak izlenebilecek.

    Festivalin 19:00 seçkisinde ise Avrupa prömiyerlerini yapacak olan Hazine'nin yanı sıra Nuri Bilge Ceylan imzalı Üç Maymun, Dheepan ve gösteriminin ardından ekip katılımıyla söyleşi yapılacak olan yerli dram filmi Saklı seyircileriyle bir araya gelecek.

    Festivalin kapanış seansı 21:30'da ise Türkiye prömiyerlerini yapacak olan  Birleșme NoktasıRuh İkizim ve Kayıp Cennet'in yanı sıra gösteriminin ardından yönetmen ve oyuncularıyla söyleşi yapılacak olan Eksik de Malatya Park AVM içerisinde Avşar Sinemalarında ve Malatya merkezde bulunan Yeşil Sinemaları salonlarında seyircilerle buluşacak.

    Festival programına buradan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top