Hesabım
    Alien: Covenant Filminden Yeni Gelişmeler!

    Ridley Scott imzalı devam filminden yeni içerikler geldi.

    20th Century Fox yapımı devam filmiyle ilgili gün geçmiyorki yeni bir gelişme olmasın! Sevilen bilim kurgu filmi Prometheus'un devam filmi için bekleyiş sürerken filmin yönetmeni Ridley Scott seriyle ilgili yepyeni bilgiler verdi.

    2012 yapımı Prometheus'un devam filmi Alien: Covenant'ın vizyon tarihi değişirken filmden ilk poster de geldi. Filmin konusuna dair daha geniş bilgiyi de edindiğimiz açıklamalarda filmin Covenant gemisi mürettebatının ıssız bir gezegene iniş yapmasını göreceğiz. Filmin, serinin 1979 yapımı ilk filmi Alien ile birebir bağlantılar içereceği açıklanırken, mürettebatın yalnızca insansı robot David'in yaşadığı bu gezegeni saklı bir cennet sanacaklarını ancak zamanla korkunç bir tehlikeyle burun buruna olduklarını anlayacaklarını da öğreniyoruz.

    Filmin çekimleri 2016'nın Şubay ayında Avustralya'da başlayacak. Filmin senaryosunu ise Yeşil Fener filminin senaristi Michael Green ve Evrim'in senaristi Jack Paglen kaleme alacak. Prometheus'un başrol oyuncuları Michael Fassbender ve Noomi Rapace devam filminde de seyircinin karşısında olacak. Film 6 Ekim 2017 tarihinde Amerika'da gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top