Hesabım
    As Sanat Aralık Ayı DVD'leri Raflara Çıktı!

    As Sanat bandolü ile evde sinema keyfinize devam etmeniz için 8 yeni DVD raflardaki yerini aldı.

    Ayı Teddy 2

    Family Guy’ın yaratıcılarından, dünyanın en küfürbaz ayısı her zamankinden daha da ağzı bozuk bir şekilde geri dönüyor! Kendi hayatını kuran Ted, artık sevgilisi Tammy-Lynn ile evli ve mutlu bir ayıcıktır. Harika bir seks hayatı olan Ted, baba olmak ister ve bunun için John'dan kendisi için sperm bağışçısı olmasını rica eder. Her şey yolunda gidiyor gibi görünürken, sperm bankasından gelen bir mektupla hayalleri yıkılır. Zira bu yöntemle bebek sahibi olması için öncelikle insan olduğunu kanıtlaması gerekmektedir! Ted şimdi ABD yasaları önünde diğer vatandaşlarla eşit haklara sahip olduğunu kanıtlamak için ruhu, duyguları olan bir insan olduğuna kanunları ikna etmelidir.

    Ronaldo

    Cristiano Ronaldo'nun futbol hayatı dışında ailesi ve arkadaşları ile kurduğu ilişkiyi samimi bir şekilde sinema ekranlarına aktarıyor. Ronaldo filminin yönetmenliğini Senna ve Amy’nin yapımcısı Anthony Wonke yaptı. 

    Aşk Kazası

    Küçüklüğünden beri tek eşliliğin mantıklı olmadığını düşünen Amy (Amy Schumer) bir dergide yazar olarak çalışmaktadır. Başıboş ve rahat bir hayat süren, kimseye bağlanmayan, boğucu ve sıkıcı romantik sözlerin etkisinde kalmayan Amy’nin hayatı, yazacağı bir makale için başarılı ve çekici bir doktor (Bill Hader) ile tanışması ile tepetaklak olur.

    Yönetmenliğini daha önce Kaza Kurşunu40 yıllık BekarEyvah Yaş 40 gibi filmlere imza atmış olan oyuncu, yönetmen ve yapımcı Judd Apatow'un üstlendiği komedi filminin senaryosu ise daha çok televizyonda boy gösteren Amy Schumer'e ait. Filmin oyuncu kadrosunda ise Daniel RadcliffeTilda Swinton ve Brie Larson'ın yanı sıra Katy MixonEzra Miller ve Randall Park göze çarpan isimler.

    Dinle Beni Marlon

    Steven Riley'in yönetmenliğini üstlendiği film, efsane aktörün hayatının dönüm noktalarını perdeye taşıyacak olan film, Marlon Brando

    Self/less

    Kanserden ölmek üzere olan oldukça zengin bir adam olan Damian, daha önce uygulanmamış bir tedaviyi kabul eder ve kendini bir anda daha genç ve diri bir bedenin içinde buluverir. Ne var ki; Damian artık sadece yeni bir bedene sahip değildir. Kendisinin bildiği her şeyin tamamen değişmesine ve hayatının alt üst olmasına sebep olan başka detaylar da vardır ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

    Filmin başrollerini Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Ben Kingsley ve Matthew Goodie paylaşırken yönetmen koltuğuna The Fall, Hücre ve Ölümsüzler: Tanrıların Savaşı filmleriyle tanınan Tarsem Singh oturuyor.

    İki Aşk Arasında

    Richard Haig (Pierce Brosnan) saygıdeğer bir Cambridge profesörüdür ve uzmanlık alanı şiir edebiyatıdır. Kendisi gözde bir bekârdır ve tıpkı babası (Malcolm McDowell) gibi bekâr fantazilerinin peşinden gitmektedir. Richard’ın hayatı, genç sevgilisi Kate’in (Jessica Alba) hamile olduğunu öğrenmesiyle alt üst olur. Daha da kötüsü, yeni ailesiyle tanışmak için Los Angeles’a gittiğinde Kate’in çekici ablası Olivia’ya (Salma Hayek) âşık olur.

    İlişki Durumu: Kaçamak

    Broadway'de yönetmenlik yapan Arnold Albertson fazlasıyla çapkın bir adamdır ve karısı Delta ile olan evliliği dahi bu durumu değiştiremez. Son zamanlarda birlikte olduğu Isabella"Izzy" Patterson ise umut vaat eden bir oyuncu olabilecek bir hayat kadınıdır. Arnold, Izzy'e yardımcı olmayı ister. Ancak bu kararı hem iş hem de özel hayatında büyük karışıklıkların yaşanmasına neden olacaktır.

    Başrollerinde Jennifer Aniston, Owen Wilson ve Kathryn Hahn'ın olduğu komedi filminin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen isim Peter Bogdanovich.

    Sürpriz Damatlar

    Claude ve Marie Verneuil, değer ve geleneklerine bağlı yaşayan, çocuklarına da bu yaşam biçimini aşılamaya çalışan katolik bir ailedir. Gelgelelim dört birbirinden çekici genç kadının ebeveyni olmak zannetikleri kadar kolay değildir. Zira büyük kızlarının bir müslümanla, diğerinin bir yahudiyle, üçüncünün ise Çinli Chao ile evlenmeleri tam anlamıyla bir şok yaşamalarına neden olmuştur. Neyse ki en küçük kızları kendi geleneklerine uygun bir Fransız katoliği olan Charles ile birliktedir ve bu bile onları avutacak bir gelişmedir.

    Philippe de Chauveron'un yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Christian Clavier, Chantal Lauby ve Ary Abittan gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top