Hesabım
    Kızkaçıran Oyuncuları Sinemaseverlerle Buluşuyor!

    Kızkaçıran filmini oyuncularıyla birlikte izlemek ister misiniz?

    Levent Özdilek Park Cinetime Sineması Kızkaçıran ekibiyle seyircilerini bir araya getiriyor! Saygın Film ve Serpil Altın Film yapımcılığında hayata geçen, yönetmenliğini ve senaristliğini ise Korhan Uğur’un üstlendiği yerli yol komedisi Kızkaçıran, Cinetime gişelerinden ya da biletinial.com üzerinden sinemaseverlere oyuncularla bir araya gelme fırsatı sunuyor. 8 Nisan saat 21:30’da İstanbul 'da Özdilek Park Cinetime Sinemaları'nda gerçekleştirilecek gösterim için sınırlı sayıdaki biletleri kaçırmayın!

    Başrollerini  Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu'nun üstlendiği filmde ayrıca Kyamran AgabalaevLevent ÜlgenOsman Cavcı, Yüksel Ünal,Aydan BurhanBarış KıralioğluErgun Kuyucu, Erol AksoyGönül NagiyevaKamuran İnselel ve Mehmet Kurt gibi isimlerin yer aldığı oldukça kalabalık bir kadro görev alıyor. 

    Biletinizi internet üzerinden almak için; biletinial.com/sinema/kız-kaciran adresinden biletini al'ı tıklayıp Salon 8'i seçmeniz yeterli!

    Filmin İstanbul sonrası Anadolu'daki diğer seyircili gösterim programı ise şu şekilde: 

    9 Nisan saat 13:30 Kocaeli Arastapark Cinemapink Sineması

    Gösterimde; Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın yer alacak.

    Sinema fuayesinde seyirciyle 12:30’da buluşulacaktır.

    9 Nisan saat 19:00 Eskişehir Özdilek AVM Cinetime Sineması

    Gösterimde; Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın yer alacak…

    Sinema fuayesinde seyirciyle 18:00’de buluşulacaktır.

    10 Nisan Pazar saat 16:15 İzmir, İzmirPark Cinemaximum

    Gösterimde Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Aydan Burhan, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, Osman Cavcı, Erol Aksoy, Ece Ertan, Kaan Çalışkanoğ, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın bulunacak.

    Sinema fuayesinde seyirciyle 15:30’da buluşulacaktır.

    10 Nisan Pazar saat 19:15 Manisa, Cinens Sinemaları

    Gösterimde Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, Osman Cavcı, Erol Aksoy, Ece Ertan, Kaan Çalışkanoğ, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın bulunacak.

    Sinema fuayesinde seyirciyle 18:15’de buluşulacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top