Hesabım
    Kızkaçıran Sinemaseverlerle Buluşuyor!

    Kızkaçıran filmi vizyona girdi.

    Daha önce Öldür Beni ve Terkedilmiş filmleriyle izlediğimiz, Sağ Salim'in senaristi sinemacı Korhan Uğur’un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği yerli yol komedisi Kızkaçıran filmi bugün itibariyle seyircileriyle buluşmaya başladı.

    ‘İki düğün bir cenaze’nin eşlik ettiği filmde, bu kez düğünden gelini kaçıran ama gelinle beraber damadı da arabaya atan Ahmet’in komik hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Komedi türündeki film, düğünden gelini kaçıran; ama gelini damatla beraber kaçıran Ahmet'in hikayesini anlatıyor. Filmde Ahmet karakterini Emir Benderlioğlu, gelini ise Ceren Benderlioğlu canlandırırken damadaysa Kyamran Agabalaev hayat veriyor. Gerçek hayatta evli olan Emir ve Ceren Benderlioğlu çifti filmde, birbirini seven ama maddi sıkıntılardan evlenemeyen iki genci canlandırıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda kendilerine Levent ÜlgenOsman Cavcı, Yüksel ÜnalAydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kamuran İnselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt, Tulya Örkü,  Kaan Çalışkanoğ ve Ece Ertan eşlik ediyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top