Hesabım
    "Oldu mu Şimdi?" Sinemalarda!

    Yavuz Seçkin kahkaha tufanı yaratmaya geliyor!

    Son olarak Yıldızlar da Kayar - Das Borak komedisiyle karşımıza çıkan Yavuz Seçkin'i başrolüne yerleştiren yepyeni komedi Oldu Mu Şimdi? nihayet vizyona giriyor! Komedi tufanı yaratmayı hedefleyen film bugün itibariyle sinemalarda! Bu vesileyle filmin güzel kadını Seda Güven'i de markajımıza aldık!

    Yaşar çocukluğundan beri yanlış anlaşılmaların kurbanıdır. Başına gelmedik kalmayan karakterin sonu en sonunda hapishaneye kadar düşer. Bir yanlışlık sonucu hapse düşen Yaşar, hapiste en yakın dostu olacak Ömer’le de orada tanışır. İyi niyetli bir adam olan Ömer ona iyice şanssızlık getirecektir. İkilinin hayata tutunma çabaları ve arkasından gelen kötü şans, ikilinin birçok defa içeri girip çıkmasını sağlar. Tövbe etmek için camiye gittiklerinde ise hayatlarının fırsatı ayaklarına kadar uzanır... Kendilerinin yönetimine kalan koskoca bir şirket sonucu mafyaya bulaşmak zorunda kalan ikili bu kez de mafyanın planlarının içinden çıkmaya çalışacaktır...

    Kenan Öztürk imzalı yepyeni komedi Oldu Mu Şimdi?'de kadroda Seçkin'e Orhan AydınSerkan ŞengülSeda GüvenEsra SönmezerEmre MutluYakup Yavru eşlik ediyor. Kenan Öztürk imzalı filmin yapımcılığını ise İkram Ahmadov üstleniyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top