Hesabım
    "Aşk Her Yerde" Filminin Kısa Film Devam Halkasından İlk Görüntüler!

    "Aşk Her Yerde"nin devam halkası geliyor!

    Hollywood camiasının en sevilen aşk filmlerinden biri de hiç şüphesiz Aşk Her Yerde filmidir. Yılbaşının tatlı telaşıyla birbiriyle bağlantılı karakterlerin yaşadıklarını bir araya getiren yapım gerek güçlü kadrosu, gerek sıcak atmosferi, gerekse yılbaşı coşkusuyla gönüllerde taht kuran yapımlar arasında. Başrollerini Hugh GrantLiam NeesonColin FirthLaura LinneyEmma ThompsonAlan RickmanKeira Knightley ve Bill Nighy'nin paylaştığı yapım akın ortak teması olduğu insan ilişkilerini işliyordu. Film o kadar sevilmişti ki devam halkası için de beklenti büyüktü. Şimdi müjdeli haber geldi. Uzun metraj olmasa da, hatta 10 dakikalık bile olsa filmin devam halkası geliyor ve çekimleri bugün itibariyle başladı.

    İngiliz yardım organizasyonu Comic Relief için çekilen film yedi saat süresince BBC’den canlı olarak yayınlanan ve telethon yöntemiyle para toplanan "Red Nose Day" yani "Kırmızı Burun Günü"nü onurlandırmak adına çekiliyor. Orijinal kadronun rollerine geri döneceği kısa film, Afrika’daki kızların daha iyi bir eğitim almasını sağlamak, anneler ve bebekler için doğumu daha güvenli hale getirmek, kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesini sağlamak ve kadın çiftçiler için daha iyi, daha sürdürülebilir bir yaşam sağlamak gibi amaçlar edinen bu özel günü kutlama projeleri arasında yer alıyor. 

    Hugh GrantLiam NeesonColin Firth, Martine McCutcheon, Andrew Lincoln, Lucia Moniz, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Marcus Brigstocke, Rowan AtkinsonKeira Knightley ve Bill Nighy 10 dakikalık kısa filmde boy gösterecek olan oyuncular olacak. Filmden gelen ilk set fotoğraflarında filmin en sevilen çiftlerinden küçük Sam ve Joanna'yı büyümüş halleriyle bir arada görebiliyoruz. Filmin senaryosu ise filmin uzun metraj versiyonunun senaristi Richard Curtis'in elinden çıkma. 

    Curtis kısa film projesiyle ilgili olarak; "Orijinal filmin kadrosundaki oyuncuların büyük bir kısmının geri dönmesinden dolayı mutlu ve minnettarız. Kesinlikle 14 yıl sonra bir araya gelerek karakterlerin yeniden buluşması nostaljik bir an olacak" diye konuştu.

    10 dakikalık film 24 Mart'ta BBC One'da gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top