Hesabım
    "Sarı Sıcak" Vizyon Tarihini Aldı!

    Festival yolculuğu süren film 16 Haziran'da vizyonda!

    Uluslararası prömiyerini Moskova Uluslararası Film Festivali’nde yapacak olan Sarı Sıcak yerli vizyon tarihini aldı. Nisan ayında ilk gösterimini yaptığı 36. İstanbul Film Festivali’nden En İyi Film dahil dört ödülle birden dönen film 16 Haziran'da sinemalarımıza uğrayacak.

    Üretim ilişkilerinin değişmesi ile birlikte sermayenin de el değiştirmesini ve bu değişimden etkilenen insanların hikâyelerini anlatmayı amaçlayan film bunu, büyük maddi sorunlarına rağmen geleneksel yöntemlerde direnip hayata tutunmaya çalışan göçmen bir ailenin en küçük oğul İbrahim'i merkeze alarak yapıyor. Bu bölgenin acımasız sisteminin ve feodal aile yapısının getirdikleri ile İbrahim'in hayallerini gerçekleştirmeye yönelik eylemleri hem kendisi hem de ailesi için beklenmeyen sonuçlar doğuracaktır...

    Filmin başrollerini ilk sinema filmi “Silsile” ile Adana’da Umut Veren Genç Erkek Oyuncu seçilen, “Sarı Sıcak” ile de İstanbul’dan En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan Aytaç Uşun ve televizyon dizilerinin yanı sıra “Tepenin Ardı”, “Ertuğrul 1890”, “Abluka” filmlerinin usta oyuncusu Mehmet Özgür paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top