Hesabım
    Rosario Dawson "New Mutants" Rolünü Kaptırdı!

    Güzel yıldızın rolünü kim kaptı?

    Sinemanın uzun soluklu serilerinden X-Men'in son devam halkası X-Men: Apocalypse ile yeni nesil mutantların çağı başladı. Önümüzdeki yıl sonunda ülkemizde vizyona girecek olan X-Men: Dark Phoenix ile Jean Grey'in hikayesine giriş yapacağız. Ancak X-Men evreninin bir spin-off projesi daha var. Genç mutantların hikayesini anlatacak olan "New Mutants"tan birbiri ardına kadro gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Mutant bir doktor olan Ceilia Reyes rolü için adı sık sık geçen Rosario Dawson rolü başka bir yıldıza kaptırdı!

    Kendi çevresinde bir koruma kalkanı yaratabilen ve genç mutantlar için bir nevi akıl hocası görevi gören karakter Dawson yerine Alice Braga'ya emanet olacak. 

    Josh Boone'un yönetmen koltuğuna oturacağı filmin genç mutant kadrosu da bir hayli kalabalık. Amerika yerlisi telepat Danielle Moonstar nam-ı diğer Mirage'ı Blu Hunt canlandırırken, filmin Sunspot'u ise 13 Reasons Why yıldızı Henry Zaga olacak. Game of Thrones yıldızı Maisie Williams ve çıkışını The Witch ile yapan, Morgan ve Parçalanmış ile de kariyer basamaklarını hızla tırmanan Anya Taylor-Joy filmin gerçek adı Rahne Sinclair olan ve güçlü vahşi içgüdüleri ve dini bağlılığı arasında sıkışıp kalmış olan kurt-insan hibriti İskoç mutant Wolfsbane ve teleport yeteneği olan Rus mutant Ilyana Nikolievna Rasputin nam-ı diğer Magik'i olacak. Fenomen haline gelen dizi Stranger Things'in Jonathan Byers'ı Charlie Heaton ise çevresinde koruyucu kalkan oluşturarak yüksek hızda uçabilme yeteneğine sahip Cannonball'ı canlandıracak.

    Filmde genç nesilin Profesör Charles Xavier'ını canlandıran James McAvoy ise boy göstermeyecek. Filmin senaryosunda yönetmen Josh Boone ile birlikte Knate Gwaltney imzası var. Film ülkemizde 13 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top