Hesabım
    Nina Dobrev "Çizgi Ötesi" Filmi İçin Ateşe Atıldı!

    Ünlü oyuncu gerçek anlamda ateşe verildi!

    Vampire Diaries ile yıldızı parlayan Nina Dobrev "Çizgi Ötesi" filmi için ateşin altına girdi. Ünlü oyuncu sinemanın kült yapımlarından biri sayılan 1990 yılı yapımı filmin yeni uyarlamasında gelişen teknoloji ve araçlar ile filmde özel efektler ile hazırlanmış bir sahne yerine gerçekten elbiselerinin yandığı bir çekim yaptı.

    Nina Dobrev çekim hakkında "Öncelikle gardrobunuzun ateşten etkilenmeyen giysiler ile dolu olması gerekiyor. Bazı kimsallar ateş ile tepkimeye girmiyor ve kıyafetlerin yanmasını engelliyor. Daha sonra vücudunuza sizi ateşten koruyacak jöle kıvamında bir madde sürüyorlar ve bunun üzerine bir gaz döküyorlar. "Action" sesini duyduğumda ise bir çakmak ile beni yaktılar. Gerçekten yanarken bu sahne için korkumu göstermem gerekiyordu ve bu pek zor olmadı çünkü gerçekten korkuyordum. Bir süre sonra ateş kolumdan yayılmaya başladığında ateşi söndürdüler. Bu sahneyi 5-6 defa tekrarladık ve birçok açıdan çekmemiz gerekiyordu" dedi.

    Akademi ödülü adayı Ellen PageDiego LunaJames Norton ve Kiersey Clemons'u başrollerine yerleştiren yeniden uyarlama Çizgi Ötesi'nin yönetmen koltuğunda Ejderha Dövmeli Kız filmi ile tanınan Danimarkalı yönetmen Niels Arden Oplev oturuyor. Filmin senaryosu ise Ben Ripley tarafından kaleme alındı. Filmin konusu kısaca; beş tıp öğrencisi ölümden sonrasına saplantılı hale gelmiştir. Ölümün ardından yaşamın devam edip etmediğini öğrenmeye kararlı olan öğrenciler tehlikeli bir deneye girişirler. Her biri kısa periyotlarda kalp atışlarını durdurur. Böylece hepsi ölüm deneyimi yaşar. Ancak yaptıkları deney giderek tehlikeli bir hal almaya başlayacaktır. Öğrenciler öteki tarafa geçerek doğaüstü varlıkların dikkatini çekmiştir ve artık her biri geçmişteki hataları ile acı bir biçimde yüzleşecektir...

    Çizgi Ötesi ülkemizde 29 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top