Hesabım
    Ben Affleck "The Batman" Filminde Yer Almayacak!

    Ben Affleck'in Batman sevdası kısa mı sürüyor?

    The Hollywood Reporter'ın merakla beklenen The Batman filmi hakkında önemli bir haberi var. İlk olarak Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nda karşımıza çıkan, Ben Affleck canlandırdığı Batman versiyonuna çok alışmasak iyi olacak gibi. Zira Affleck'in projenin başlarında oyuncu ve yönetmen olarak dahil olduğu proje Affleck'i kaybetmiş durumda.

    Yönetmen koltuğu için Argo filmiyle Oscar'ı kucaklayan Affleck'le anlaşılmasının ardından, bundan vazgeçilerek CloverfieldLet Me InDawn of the Planet of the Apes gibi başarılı Hollywood yapımlarının yönetmeni Matt Reeves ile anlaşılmıştı. Affleck'in Batman'i canlandırmaya devam edeceği ise oyuncunun kendisi tarafından açıklanmıştı. Ancak gelen son gelişmeye göre Warner Bros. yeni bir aktör arayışına girişerek projeyi farklı bir dünyaya taşıma kararı aldı. DC'nin yeni evreninde nasıl bir hikaye ile karşılaşacağımız ve başrolünde kimin yer alacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor. 

    Yeni bir hikaye ile farklı bir evren ve zamanda yer alacak olan yapım Justice League ile bir bağ taşımayacak. Matt Reeves'nin de onayladığı haber hayranları için ise biraz hayal kırıklığı yarattı. Batman v Superman'den sonra sinemaseverler Affleck'i yeni bir Batman filminde görmeyi bekliyordu. The Batman adını taşıyacak solo filmin kadrosunda filmin kötü adamı Deathstroke olarak Joe Manganiello, Komiser Gordon rolünde J.K. Simmons ve Batman'in kahyası Alfred rolünde Jeremy Irons da yer alıyordu ancak bu gelişmelerden sonra yeni değişiklikler olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekebilir...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top