Hesabım
    "Detective Pikachu"nun Kadrosu Genişliyor!

    Ryan Reynolds'lı "Detective Pikachu"ya yeni isimler katıldı.

    İlk kanlı canlı Pokemon filmi Detective Pikachu'nun kadrosu genişliyor. Ryme Şehri'nde insanlarla pokemonları bir araya getirecek olan "Detective Pikachu" filminde Altın Küre ödüllü Bill Nighy ve İngiliz oyuncu Chris Geere de yer alacak. İkili baba-oğulu canlandıracak.

    Genç Tim Goodman, babasının esrarengiz kayboluşunun ardından dedektif Pikachu'nun yardımına başvurur. Dedektif ve Tim'in giriştikleri bu araştırmada onlara Lucy adlı güzel bir gazeteci de yardımcı olacaktır. Bakalım bu macerada hangi sırlar ortaya dökülecek?...

    Gönüllerimize Deadpool olarak taht kuran sempatik oyuncu Ryan Reynolds'ın dünyanın favori pokemonu Pikachu'ya hayat vereceği filmin kadrosunda Oscar adayı oyuncu Ken Watanabe, Big Little Lies'dan tanıdığımız Kathryn Newton ve The Get Down'ın Justice Smith de yer alıyor. Smith'in genç Tim'e hayat verdiği filmde, Newton da araştırmaya yardım eden bir gazeteci olacak. Watanabe ise çizgi film serisi Pokemon'da ya da Nintendo 3DS yapımı oyun Great Detective Pikachu oyununda yer almayan, tamamen film için yaratılan Detective Yoshida olacak.

    "Goosebumps" ve "Monsters vs Aliens" filmlerine imza atan Rob Letterman'ın yönetmenliğini üstlendiği macera "Detective Pikachu" 31 Mayıs 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top