Hesabım
    "Dark Phoenix"te Ekibin Kostümleri Nasıl Olacak?

    "Dark Phoenix"te X-Men ekibinin üniforma tasarımları belli oldu.

    Yeni nesil X-Men filmi X-Men: Dark Phoenix'ten kostümlü bir set karesi geldi. Gelen fooğraf ile birlikte, Marvel çizgi roman evreninin güzide mutant evrenini beyaz perdelere taşıyan yeni nesil serinin yeni devam halkasında ünlü kibin üniformaları da gün yüzüne çıktı. İnsanüstü güçlere sahip kahramanlarımızın gençlik yıllarını gördüğümüz yeni nesil serinin sıradaki devam halkası bir kez daha genç mutantlar üzerinden ilerliyor. Grant Morrison ve Frank Quitely imzalı "New X-Men" çizgi romanından esinlenilmişe benzeyen üniformalar göğüs bölümünde kocaman, sarı bir "X" barındırıyor.

    Merakla beklenen spin-off projesinde, Jean Grey'in içinde saklı olan karanlık güç ile mücadelesini göreceğiz. Jean Grey, sahip olduğu üstün güç sayesinde dünyayı Apocalypse'ten kurtarmıştır. Ancak bu sınır tanımayan Phoenix Gücü, sanıldığından bile daha güçlüdür. Bu güç yavaş yavaş Jean Grey'i ele geçirmeye ve ruhunu yozlaştırmaya çalışırken, Profesör X ve ekibin geri kalanı da Jean'in ruhunu kurtarmaya çalışmaktadır. Ancak Jean günden güne karanlığın içine çekilmekte ve daha tehlikeli bir hal almaktadır. Bu süreçte ekip üyeleri, tek bir mutantın hayatının, dünya üzerindeki herkesinkini tehlike atmaya değip değmeyeceği sorusuyla yüzleşmek zorunda kalacaktır...

    Mutant aleminin en güçlü mutantlarından Jean Grey'in hikayesini genişletecek olan "X-Men: Dark Phoenix"te "Game of Thrones" ile yıldızı parlayan Sophie Turner bir kez daha Jean Grey'e hayat verirken, Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Evan Peters (Quicksilver) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) de kadroda yer alıyor. Serinin gedikli oyuncuları James McAvoy (Profesör X), Michael Fassbender (Magneto) ve Jennifer Lawrence (Mystique) da filmde boy gösterecek. Seride Profesör X'in büyük aşkı olan Moira MacTaggert'ı canlandıran Rose Byrne ise devam halkasında olmayacak.

    Daha önceki bazı X-Men filmlerinin senarist ve yapımcılığını üstlenen Simon Kinberg'ün yönetmenliğini yapacağı filmin müziklerine ise geçtiğimiz günlerde 11. Oscar adaylığını elde eden usta besteci Hans Zimmer imza atacak.

    "X-Men: Dark Phoenix" 2 Kasım 2018’de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top